onsdag 22 juli 2009

Jobba i motvind...

Just nu känns det som vi får jobba i motvind. Det har inte varit så mycket med webbutiken som gått fel utan det är mer på det privata planet som vi har det lite motigt just nu. Det är visserligen inte några större saker som hänt men ändå saker som tar vår dyrbara tid och snor åt sig vår sista ork.
Idag, till exempel, brakade vårt badrumsskåp ihop , släpet gick sönder samt att vår dotter har vattkoppor (vilket inneburit några sömnlösa nätter).
MEN, efter sådana här perioder då det känns lite extra tungt brukar det vända och bli lite extra bra istället. Så nu ser jag fram emot det!

Dagens bild är varken på min prickiga dotter eller på vårt trasiga badrumsskåp, utan det får istället bli på denna underbara dahlia.

6 kommentarer:

 1. Ja ibland är det motigt! Men som det heter...Efter regn kommer solsken!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 2. Dahlior är så vackra!

  Trist att höra om er motvind - men skönt att läsa din i grunden positiva inställning. Något att lära sig av. Hoppas att vinden vänder snart! :-)

  SvaraRadera
 3. Jobbigt när det blir flera saker på samma gång som tar upp ens tid, sömn och tillvaro. Hoppas att det snart känns lättare igen.

  SvaraRadera
 4. Hoppas kopporna ger med sig å det snaraste, och en stor lyckospark inför öppnandet, samt ett tack för recentionen av bugetteplåten, nu blir jag verkligen sugen att köpa en! Massor med kramar!

  SvaraRadera
 5. Ja, ibland kommer allt på en gång! men det blir säkert snart bättre! önskar dig en trevlig helg! Kram Therese

  SvaraRadera
 6. Hejsan Jenny! :)
  Era stackare! Förstår frustrationen...
  Men tänk så skönt - nu har ni vattkopporna avklarade iallafall! ;)
  Och såklart det blir bättre! Nu öppnar ju snart en suverän webbutik! ;)

  KRAAAAM

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails