lördag 4 juli 2009

Prickigt!!!

I går förmiddags fotade jag förvaringsboxar och väskor för barn. De finns i olika färger med vita prickar. Efter några timmar såg jag prickar överallt. Lite lustigt var det när vi efter några timmar upptäcker att vår son blivit alldeles prickig!
Så var det alltså dags för oss att åka på vattkoppor, visserligen skönt att få det nu när vi båda är hemma men lite synd tycker jag ändå om vår lilla grabb. Så om ett par veckor vet vi hur vår dotter ser ut...

10 kommentarer:

 1. Prickigt värre =)Men som sagt det är bättre att ha det nu när de är små. Ett tips mot klådan är att stryka på aleo vera, det tyckte mina barn hjälpte lite i alla fall =)Ha det gott! Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Så typiskt att åka på vattenkoppor mitt i sommaren. Kan tänka mig att det alltid kommer olägligt dock. Vi har klarat oss hittills.

  SÅ fina saker med prickar på. Verkligen klassiskt fräscha. :-)

  Ha det gott!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Jag älskar prickar när det gäller inredning och kläder! Synd om barnen mitt i sommaren men det är samtidigt skönt att de har haft det!! Inte kul att få det i tonåren....

  SvaraRadera
 4. Åh, Såå söta förvaringsboxar....Det är ju så fint med prickigt! Hoppas att din lille pojke inte behöver må dåligt nu när han fått vattenkoppor! Men det är ju bättre att få det när man är liten...Ha en bra dag! Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Så sött rosa och prickigt!!!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 6. Prickigt värre!

  Mina tjejer har inte haft sjukan än... hoppas dina får en lindrig variant!!

  På tal om renovering,kolla in vårt Ellebo....

  Må gott och krya på den lille


  Maliin

  SvaraRadera
 7. Godkväll i prickstugan! :) Såg att ert hus är byggt samma år som vårt... Fast vårt är inte så prickigt. ;)
  Jobbigt att ha vattkoppor nu i värmen! Fast det är ju skönt att slippa ha så mycket kläder på sig då. Klappa försiktigt med potatismjöl så svalkar det skönt. :)
  Hoppas det blir en lindrig variant!
  Krya på gossen nu!

  KRAAAM

  SvaraRadera
 8. Alla som är prickigt är ju inte så kul !!! Usch vattkoppor kan ju ta sin tid. Stackare!! Väskorna tycker jag är helt underbara!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 9. Jättesöt förvaring!
  Hoppas ni får en lindrig variant av kopporna! Vi har haft det nu i våras, lindrigt, och nu är det förstås skönt efteråt. 14 dagar prick var det här hemma på inkubation, både när storebror fick det från sin kompis och när lillasyster i sin tur fick det från storebror.

  SvaraRadera
 10. Prickar och prickar är ju inte samma sak...
  Jättesöt förvaring!! Då har ni ju fyra foton nu... hihi... Förstår att stressen är stor nu för er. För en annan så är det bara SÅ spännande att ni snart slår upp portarna!
  Kram till både stora och små med eller utan prickar!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails