torsdag 13 augusti 2009

På jakt

Det är en ständig jakt efter saker och ting. Arbetsmässigt så är en utav de största arbetsuppgifterna att leta efter nya varumärken och varor. Det är en rolig syssla men tar mycket tid.

På det privata planet är det också en del jakt. Jag vill så gärna hitta den där skänken som är som gjord för vårt matrum. Jag är väldigt kräsen och har en massa beslutsångest så att hitta saker till hemmet kan verkligen dra ut på tiden ibland.
Något mer som känns svårt att hitta är boken "Bröd & Marmelad" av Monika Ahlberg. Den trycks inte längre och verkar vara slut överallt. Jag lånar den om och om igen på biblioteket men skulle väldigt gärna vilja äga en själv. Är det någon som har ett tips?


Och så har vi då jakten efter sömn, vilket också verkar vara hopplöst just nu. Vår dotter tycker tydligen inte att det är roligt att sova på nätterna längre. För varje vecka som går tror vi att hennes "inte-sova-på-natten-fas" ska gå över, men vi väntar fortfarande...

3 kommentarer:

  1. Jag kan om jag inte missminner mig helt ha sett denna bok här på orten där jag arbetar, jag ska kolla det under morgondagen och återkommer isf. Kan köpa den och skicka den till dig! Kram kram

    SvaraRadera
  2. Ett kanske mindre snällt tips är att säga till biblioteket att den kommit bort så får du betala för den men behålla den. ;)

    SvaraRadera
  3. Den boken ska jag nog kolla upp lite närmre..Jag gillar Monika Ahlberg! Önskar dig en trevlig helg! Kram Therese

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails