måndag 28 september 2009

Lyktor


Två nya lyktor har lagts ut i webbutiken idag; en liten glaslykta med ståltråd som är för värmeljus samt en större variant för blockljus.


Jag hade precis granntjejen här som sålde jultidningar. Det är roligt att köpa utav de man känner men att impulshandla är inte riktigt min grej. Som jag har skrivit tidigare så fungerar jag mindre bra under stress. Det var väldigt nära att jag beställde en bok som jag själv får in till webbutiken snart. Men lite blev iallafall köpt, så nu är de första julklapparna inhandlade!

4 kommentarer:

 1. Ja vi lever i ett avlångt land med stora kontraster... men vi fick inte behålla snön, den låg bara någon timme innan den försvan som en påminnelse om vad som komma skall. Däremot har vi nog höstmörkret gemensamt, blir sååå sugen på de fina lyktorna du visar... Jag måste nog sno ihop ett inlägg om produkter från din webbutik närmare jul så tomten vet vad jag önskar mig ;-) Önskar dig en fin kväll! KRAM

  SvaraRadera
 2. Jättefina. Särskilt den översta gillar jag skarpt. Önskar att jag hade mer plats och pengar så att jag kunde beställa dina fina saker. :-)

  Känner igen mig i det där med jultidningarna. Jag har också lätt för att bli stressad i såna situationer och gör allt för att vara till lags. :-)

  SvaraRadera
 3. Den lilla söta lyktan vill jag ha i julklapp! :-)

  SvaraRadera
 4. Den översta runda är ju jättefin

  Må bäst


  Maliin

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails