söndag 4 oktober 2009

Fullt upp...

Det har varit lite tyst här på bloggen några dagar. Det är en hel del att göra just nu vilket gör det svårt att hinna med.
Jag har jobbat med en annons som måste vara klar till i morgon. Det är en julannons och även om julen närmar sig så var det till en början svårt att komma i julstämning. Det är även en hel del att göra inför uppstartandet med handel till våra grannländer. Min sambo tar hand om det mesta där och det är jag så tacksam för.

En annan sak som hänt under dessa dagar är att jag nu har sagt upp mig från mitt gamla jobb. Det kändes lite vemodigt då jag varit där i 9 år och verkligen tyckt om mitt jobb. Det är många underbara människor som jag nu inte längre har som kollegor och som jag kommer att sakna. Men ändå känns det som helt rätt beslut, då jag verkligen vill satsa på webbutiken och själv kunna styra min arbetstid med tanke på barnen.Nedan visas en utav tre korgar som jag lagt in i webbutiken i helgen. Mer nyheter kommer givetvis nästa vecka!


Liten korg, 165kr.
Cordy Roy gris, 289kr.

3 kommentarer:

 1. Åhh så kul med felr nyheter, n itar sannerligen hem så mycket fint. Och spännande med julanons! Synd att vi inte bodde närmre varandra för i så fall ahde jag kunnat komma över med lite glögg och annat för att få dig i stämning! Och vilket modigt, men klokt beslut att sluta ditt jobb! Jag tror stenhårt på dig och webbutiken!

  Här har snön ännu inte lagt sig permanent, men kommer lite då och då, men som försvinner lika fort. Vinterdäcken är dock på bilen nu iaf.

  Önskar dig en riktigt bra dag! KRAM

  SvaraRadera
 2. Grattis till ditt beslut. Spännande med nya vinklar på livet. Korgen ser jättefin ut och grisen är ju supersöt. Trevlig måndag.

  SvaraRadera
 3. Hej Jenny!
  Hoppas allt är bra med dig! :)
  Nu är vi hemkomna från vår semesterresa som var helt underbar!!
  Så direkt från sandaler och bikini var till att hoppa i stövlar och vinterjacka... :/ Brr.

  Inte klokt att tiden går så fort. På tal om julen. Så får vi beställningar på julkort nu - alltid lika konstig känsla. :P Man vänjer sig aldrig.

  Kul med ny kollega! :)

  Ha det gott i rusket!
  Kramis

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails