torsdag 8 oktober 2009

Vinterträdgård

Just nu har vi svårt att hinna med både hem och trädgård, men jag tror att det snart kommer att finnas lite mer tid och att vi återigen kan ta tag i renoveringar och trädgårdsarbete. Visserligen går trädgården snart i vintervila men för den skull behöver man inte glömma bort den helt. Vårt mål är att försöka få en trädgård som även är fin på vintern. Lite vintergröna växter, belysning m.m. Är det någon som har tips kanske?
Vi har ett bra utgångsläge just nu, då halva trädgården är uppgrävd på grund av dränering så kan inte trädgården bli så mycket värre än vad den är idag.

En enkel sak med att få trädgården vinterfin är lyktor. Ta inte in dem bara för att sommaren är slut, det är nu de verkligen syns. Idag har jag lagt in en rottinglykta i webbutiken, storleken större än den vi har sedan tidigare.


4 kommentarer:

 1. hi, hi jag kan tyvärr itne hjälpa dig då hela vår tomt är uppgrävd pga jordvärmen - i mitt fall önskar jag bara mer snö som ska dölja allt det fula ;-) Kram kram

  SvaraRadera
 2. Vi är nog många som känner igen oss i att inte riktigt hinna med allt vi vill. Vi har med hjälp av trädgårdsarkitekt fått till en rätt bra vinterträdgård. Det syns att hon har tänkt på att få en bra "stomme" i varje rabatt som gör den fin även på vintern. Stommen kan variera - men det finns åtminstone ett vintergrönt inslag och några vintervackra gräs i varje rabatt. :-)

  SvaraRadera
 3. Åååå så fin!! Vill ha vill ha!!!! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Jag känner också igen mig i det du skriver....Jättefin lykta! Önskar dig en Trevlig Helg! kramis Therese

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails