onsdag 4 november 2009

Adressbok


Jag har köpt in lite adressböcker. Ni som följt bloggen vet att jag är väldigt svag för olika typer av anteckningsblock. Kanske det är många som nöjer sig med att ha alla kontaktuppgifter i mobilen men jag tror att det finns fler än jag som inte kan vara utan riktiga adressböcker. För mig är det speciellt att få skriva med penna och bläddra i ett block med handskriven text samt fina bilder.Jag fortsätter att fylla på med lite julsaker. Ett litet hjärta från danska Bloomingville med hänge. Nu när vi är inne i november börjar det kännas att julen närmar sig. Är det någon som redan börjat med julklappar?

5 kommentarer:

 1. Jag har beställt tre julklappar redan! En fotobok, en skateboard och en almanacka med trånande tonårspojkar på...gissa till vilka jag handlat? ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag är som tur är nästan färdig med klapparna har inköp av 3 kvar bara, skönt, å när man planerar långt innan så hittar man ofta sådana saker som verkligen passar mottagare, snarare än när man panikhandlar två dagar innan jul (tro mig även det har jag prövat) Nu ska jag krypa under täcket igen å se om Herr Feber rest hem igen när jag vaknar... Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja jag har börjat litegrann. Jag brukar alltid vara ute i sista minuten men i år har jag bestämt att det ska börjas i tid.

  Jag använde tidningspapper som "stomme" till mina mossbollar!

  /Emma

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Helt otroligt! Jag blickar upp på Emmas kommentar och får lösningen på mitt morgonproblem!! Tjohoo! Tänkte nämligen åxå göra mossbollar idag! :) TACK!

  Jo, du Jenny, löpbandet köpte jag hösten 07 och det har använts flitigt under den mörkare delen av året. Perfekt! :)
  Håller med dig om Greys. Besviken jag med... :/ Inget vidare avsnitt det där.

  Hahaha! Va härligt för dig! Marknadsknallen Jenny!! ;D Det kommer nog gå galant! *Ler*

  Hoppas du får en härlig fredag!
  KRAMIS

  SvaraRadera
 5. Hej vännen! tack för din goa kommentar hos mig...jag håller med dig jag vill oxå skriva med penna o papper. Det är något visst....Hjärtat var jättefint! Önskar dig en skön helg! Många Kramar Therese

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails