måndag 4 januari 2010

Björk & Berries

Nu har vi fått in en ny leverantör i webbutiken. Det är den svenska leverantören Björk & Berries som tillverkar produkter inom skönhet, kroppsvård och doft. Företaget startades 2005 i Högbo, 3 mil utanför Gävle. Dofterna är till 100% naturliga och tonvikten kommer från svenska råvaror. Till exempel kommer deras doftserier smultron, blåbär, honung samt hjortron från trakterna kring Högbo, där de handplockas.

6 kommentarer:

 1. Ja att sy är riktigt kul, så du får TA DIG TID, tro med säkerhet att du skulle ixa massor av fian saker till barnens rum då :-) Själv ska jag försöka hitta mig en billig symaskin, lite jobbigt att alltid behöva låna mammas, men fint att det ingår smörgåstårta och kaffe när man lånar den *ler* Kram

  SvaraRadera
 2. Hallå vännen....Den kroppsvården ser inte fel ut. Man är för dålig på att göra något överhuvudtaget.Jag skulle behövas skickas iväg på spa en vecka.Jag har massor att ta igen i bloggandet. Ibland känner man verkligen inte för det och vips är man efter..

  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 3. Den där skönvården verkar verkligen vara nåt för mig!!:-)) Hoppas du har en fin början på 2010!:-) Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Vilka otroligt fräscha saker. Alltid extra kul med lite svenskt som andas ekologist,

  SvaraRadera
 5. Det där såg riktigt Lyxigt o fräscht ut...Jag skull verkligen behöva "kosta" på mig lite sånt där! Önskar dig en Trevlig Trettondagsafton! Kram Therese

  SvaraRadera
 6. Lite sånt gottigottigt för kroppen hade jag behövt investera i nu... det och den planerade motionen så blir man en kalaspingla till våren..hahaha..
  Skålen brevid ser ju också väldigt trevlig ut! Får nog kolla in om du säljer den..?!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails