torsdag 28 januari 2010

Jakten på nyckelnI dag när jag skulle fota dagens nyheter var jag tvungen att ta ner barnens brevlåda för att låna en skruv. Ett bra drag visade det sig då jag hittade en nyckel som vi letat efter länge, en nyckel som går till en gammal kista med sängkläder och handdukar. Jag ska inte peka ut någon speciell, men sedan vi fick barn är det mycket som försvinner i vårt hem. Saker kommer oftast fram efter ett tag, på de mest märkligaste ställen. Därför har vi nu letat i tvätten, pappersinsamlingen, skafferiet, leksakslådorna...ja överallt. Men så i dag, äntligen, kom den alltså fram. Vilken lycka!

Dagens nyheter är krokar för barnrummet. Krokar i form av hjärtan eller stjärnor i olika färger. Det har bara blivit barnnyheter den här veckan, nästa vecka blir det Linum.

9 kommentarer:

 1. Hejsan igen! :)
  Sån postlåda har jag ute, fast större och svart!
  Fina krokar!!
  Och det där med dragiga gamla hus kan jag skriva under på. Brrr...vårt är med från 1937 och vartenda fönster hade behövts bytas.
  Men vi lägger mycket hellre pengarna på kök. Hihi!
  Nu är det helg igen min vän - härligt va?!
  Ha det gott!
  Massamångastooora kramar

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Kul att du kikade in hos mig. Och vad roligt att se att du säljer Linum i webbutiken, då har jag ju ett säkert ställe att spana på efter fina textilier. =)

  SvaraRadera
 3. det mesta kan dyka upp när man som minst anar det speciellt på annorlunda ställen. Snygg brevlåda är ute efter nått likande att sätta i köket

  SvaraRadera
 4. Den som söker han finner ;-) Och dessa krokar är lovely, har tre i lurans rum där hennes utklädningskläder hänger - perfekt! Önskar dig en fin dag och en riktigt avkopplande helg!

  SvaraRadera
 5. Sådana där små mystiska spöken som kommer och lånar saker och sen lägger dem på konstiga ställen har vi också. Kan det vara hustomten? ;-)

  Ha en skön helg!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Åhh älskar brukas postlådor!! Vi har ju en stor utomhus:-))

  Ha en fin fredag!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 7. Härligt att nyckeln dök upp :) Känner mycket väl igen det där med att saker försvinner. Sen minstingen föddes har vi hittat nycklar i garderober, inuti kuddfodral och lite överallt.
  Ha en riktigt trevlig helg! Kram

  SvaraRadera
 8. Vad bra att den dök upp! Här hade vi en fjärrkontroll på rymmen i en vecka. Till Edgars lycka var barnkanalen inställd på boxen innan fjärren försvann och utan den kunde vi inte byta kanal. Jag funderar på vem som var den skyldige... ;)

  Finfina nyheter!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails