fredag 5 februari 2010

Aida


Så här lagom till fredag kväll börjar jag komma igång med jobbet. Den här arbetsveckan har inte varit som den borde och jag ligger verkligen efter. Här kommer i alla fall veckans andra och sista nyhet. Kökshandduken Aida från Linum.

Ha en trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. Jag har fortfarande inte hunnit titta runt ordentligt hos dig och jag har så dåligt samvete för det då du har så fina saker. På säöndag ska jag dock ta mig lite tid till detta.

  Hoppas att ni mår bättre nu.
  Ha en mysig fredag!

  SvaraRadera
 2. Hi, hi ned kom jag utan problem, upp var däremot mycket värre... Tur jag hade halkskydd i badet för Lurans skull, annars hade jag vackert fått sitta där tills mannen kom hem *skrattar* Njut nu av liiite ledighet va, inte jobba så mycket när det är helg *förmana* STOR kram!

  SvaraRadera
 3. Hej svejs! Linum har minst lika fina textiler som Nyblom o Kollen. Önskar dig en bra dag! Många Söndagskramar till dig från mig./ Therese

  SvaraRadera
 4. Vad jobbigt med alla sjukdomar... det kan göra en skogstokig när det pågår för länge... TUR att du får roliga paket med jämna mellanrum som motvikt..! Sååå mycket fint du har!!
  När jag börjar jobba så ska jag köpa upp min första lön inne hos dig!!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails