måndag 1 februari 2010

Kampanj!!!


Då kör vi igång februari med en kampanj. Vi ger 20% rabatt på vårt sortiment från Iris Hantverk. Kampanjen pågår till och med den 14 februari eller så långt lagret räcker. Kampanjen kan inte kombineras med andra erbjudanden.

I dag har jag tyvärr fått ställa in ett leverantörsbesök på grund av att jag ännu inte är frisk. Känns tråkigt eftersom jag hade sett fram emot att se lite nyheter, men jag får ta det lite senare i stället. När jag tittar runt på andra bloggar märker jag att det inte bara är jag som är sjuk. Antingen handlar det om sjukdomar eller längtan efter vår. Det är verkligen så det är den här tiden på året. Jag själv har tjatat om våren sedan julen var över. För egen del tycker jag att februari är lite onödig, är det någon som går med på att hoppa över februari och ta mars på en gång? 

5 kommentarer:

 1. Visst kan vi hoppa över februari det gör ingenting...fniss! Tråkigt att du inte mår bra! Skickar massor av Krya på dig Kramar till dig från mig. / Therese

  SvaraRadera
 2. Ett litet inlägg till din ära: Gillar verkligen dina saker och önskar dig all lycka med in fina butik. :-)
  http://inneoute.blogg.se/2010/february/hemlangtan.html

  SvaraRadera
 3. Åh så fort jag 'får råd' (och övertalat maken) så ska jag köpa den fina industrilampan, hihi...


  Hoppas du kryar på dig!!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Åh, hoppas du kryar på dig!!! Här har jag grov vårlängtan som jag försökt bota med ett inköp av två krukor knoppande krokus + en miljögården rea - kom hem med några fina fynd... Dock är vaggan ett av mina bättre fynd, du må tro att guldtian åkte upp fort då jag såg den. 10 kr!!! OCh så gedigen och handgjor. Lycka! KRAM

  SvaraRadera
 5. Ja jag hoppar mer än gärna över februari. Det enda jag gillar med februari är Alla hjärtans dag som jag tycker är en mysig dag :)
  Ha en toppendag!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails