fredag 26 februari 2010

Nu har det vänt...

När det har känts jobbigt en längre tid med sjukdomar, jobb och stress brukar jag och min sambo påminna varandra om att det snart vänder och känns bättre igen.
I dag är en sådan dag som jag är ganska övertygad om att det har vänt. Vi har haft flera plusgrader och stundvis sol. Det droppar från taket och det känns verkligen som vår i luften.
Vi har varit friska i en och en halv vecka (peppar peppar) vilket faktiskt är rekord på det här året. Och så har det äntligen kommit löning. Nu är januari och februari avklarade vilket borde vara de två tuffaste månaderna i webbutiken.

"Gran" heter dagens nyhet och är en svart löpare från Linum. Med den tar jag helg!


5 kommentarer:

 1. Vår höst var precis så... Vi kan räkna veckorna vi var friska på en hand. Men det blir bättre precis som du skriver!
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt när man börjar känna att det går åt rätt håll....Du undrade om jag köpte färska blommor varje vecka och det gör jag faktiskt! Jag tycker jag kan kosta på mej det för jag varken röker eller snusar! Och blommor blir jag så glad av....Önskar dig en skööön lördag vännen! Kram Therese PS. Dina bilder inspirerar så mycket!

  SvaraRadera
 3. Fina bilder, kanonfin löpare!

  Vad skönt att det verkar ha vänt för er, sånt värdesätter man otroligt mycket!!

  Ha en fin lördag!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara bilder!!! Och vad härligt att det verkar ha vänt för er!! Hoppas nu det är en trend...:)
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Hej. Jag är ledsen att jag inte hann hämta ut mitt paket men jag vill ha det så det är inte därför det inte hämtats ut. Kommer tom att beställa fler saker och vill samtidigt passa på att tacka den man som ringde upp mig (kanske din man). Vilken customerservice!

  Stort tack!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails