tisdag 23 februari 2010

Vad är det som tar sådan tid?


Det kommer att bli mycket blått den här veckan. Många utav de nyheter som jag tagit in från Linum är i olika nyanser av blått och så vitt förståss.
I dag har jag lagt in Enya prydnadskudde samt Spring prydnadskudde. Visst känns de somriga?


 

Jag jobbar och jobbar med den här webbutiken, dagar som kvällar, vardagar som helger. Men ändå tycker jag inte att jag får så himla mycket gjort. Vad är det egentligen som tar sådan tid?
Några funderingar:
- Oordningen i vårt hem. Kläder och leksaker överallt. När jag ska fota produkter så behövs det en ordentlig röjning innan vilket givetvis tar sin tid.
- Dåligt minne. Sedan jag fick mitt första barn har jag blivit så disträ och har svårt att ha den kollen på saker och ting som jag hade tidigare. Nu är det mycket spring i trappor upp och ner. Väl nere i källaren kommer jag inte ihåg vad det var jag skulle hämta så upp igen till övervåningen för att påminnas om vad det var för något.
- Trappgrinden. Vi har trappgrind för vår lilla dotter som inte riktigt behärskar trappan ännu. Frågan är bara varför jag envisas med att öppna och stänga den när jag är ensam hemma. Och med händerna fulla är det ganska bökigt.
- Mängden kort. I webbutiken kan jag bara lägga in 5 kort på varje produkt ändå tar jag så ofantligt mycket kort på en vara vilket gör att det tar väldigt lång tid att gallra ut de 5 bästa.
- Bloglovin'. Jag har upptäckt hur bra det är med Bloglovin' och måste bara uppdatera var tionde minut för att se om det finns något nytt blogginlägg. Är det sånt här som kallas beroende?

Jag vet inte om det är det här som tar lite onödigt tid. Men jag har i alla fall roligt på mitt jobb och jag får bra kondition när jag springer i trapporna.

9 kommentarer:

 1. Hi, hi känner igen mig i det du skrivet ovan... mycket "onödigt" soma tar tid *ler* Och mig blir ni inte av med, jag trampar på här hemma som en ståndaktig soldat ;-) Kramis

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Therese vad hon skriver...Känner igen mig också! Din header är såå vårig o snygg! Och vad fint o fräscht det är med det blå o vitrandiga till korgmöbeln som du visar! Ha en fortsatt bra vecka! kram Therese

  SvaraRadera
 3. Du kan visst lägga upp fler bilder än 5. Det är bara att börja om när du lagt upp 5...kram!

  SvaraRadera
 4. Huvudsaken är ju att du har kul och gillar det du gör! Och det där med bloglovin, eller bloggvärlden och internet över huvudtaget är farligt för det här med tid..men kul! :)

  SvaraRadera
 5. Vännen det där låter inte bra hihi. Disträ är bara förnamnet sedan man fick barn och jag känner verkligen igen mig.Finfina saker som vanligt.
  Ha det gott...

  Kramis Anne

  SvaraRadera
 6. Superfina kuddar verkligen!

  Och som du säger bloglovin är verkligen beroendeframkallande!

  SvaraRadera
 7. Kanonfina kuddar, det är så vårigt och fräscht med blått. Jag gillar!:-)

  Jotack...blog lovin´ kan lätt bli beroendeframkallande, hihi..

  Ha en fin dag och tack för alltid rara kommentarer!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 8. Superfin kudde och härligt med vårfärger!

  SvaraRadera
 9. Jättefina kuddar, blått är så fint och känns som du säger väldigt somrigt. Känner igen det där med att bli beroende av Bloglovin och liknande sajter, inte lätt att få något gjort då inte ;-)
  Hoppas du haft en riktigt fin dag! Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails