söndag 21 mars 2010

Rogivande


Finns det något mer rogivande än barn som sover? Att få ligga bredvid mina barn när de sover och bara titta på dem är något som verkligen kan få mig lugn och lycklig.

Det blev ingen sovmorgon den här helgen heller, men jag känner mig ändå piggare. Vädret bidrar till en stor del. Solen skiner och snön smälter undan ganska fort nu. Äntligen!!! Jag börjar känna mig redo för en ny arbetsvecka.5 kommentarer:

 1. Jag kan inte annat än att hålla med. Jag kan sitta i evigheter och bara se på min fin dotter när hon sover. Rogivande! Vilken fantastisk gåva barn är! Tacksam.

  SvaraRadera
 2. Åh vilka underbara bilder, sovande barn är det vackraste som finns! Sitter i detta nu och betrakta Holger som sover vid min sida... Och nallen såg verkligen älskad ut den med ;-) Önskar dig en fin vecka! KRAM

  SvaraRadera
 3. Så fint... blir alldeles nostalgisk och varm i hjärtat... Får nog fråga mina tonåringar om jag får krypa ner brevid dem ikväll...:)
  Hihi... så bra ingrediens ni har i bulldegen! Det ska jag ta efter...!
  Kram
  Och hoppas annonsen ger MASSOR!!!

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder!! Jag håller med, ens kids kan man titta på hur länge som helst...spec när de sover:-) Ha en fin dag i solen! Kraam Sofia

  SvaraRadera
 5. Sötisar! Sovande barn är verkligen underbart. På mer än ett sätt... ;-) Jättefina bilder!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails