måndag 22 mars 2010

Vårtecken - vecka 4

Veckorna går snabbt. Vi är redan inne på fjärde veckan av vårutmaningen. Dom senaste dagarna har det smält mycket snö. Leksaker, lyktor och andra saker tittar fram efter att varit gömda och glömda i snön några månader. En blöt gräsmatta ger oss leriga barn, men den är ändå så välkommen, den underbara gräsmattan.Vårkläder plockas fram. Ljusa färger och mönster som påminner om sommaren. Kjolarna får vänta ett tag för vädret är kallt och benen är vita.


I helgen var vi bjudna på vårbuffé. Fantastiskt gott och vårprimörerna smälte i munnen.Rabarberknopp tittar opp... Äntligen börjar det växa i trädgården. Jag ser fram emot sommarens bärpajer.Glöm inte att besöka Humlebacken för hela listan med bloggare som deltar i Humlebackens Vårteckenutmaning.7 kommentarer:

 1. Hej!
  Rabarber, där nämnde du något.....det måste jag införskaffa! Vilken fantastisk bild på din! Det ser nästan ut som en riktigt läcker chokladdessert!
  Den där vårprimörmaten så också väldigt läcker ut!
  Hej svejs
  Agneta

  SvaraRadera
 2. Ja, och jag får blöta och leriga kattassar överallt. Fy så blött och lerigt vi har det. Karlskronahälsn/Merja

  SvaraRadera
 3. Mmm rabarberpaj! Det vattnas i munnen:) Köpte mig en liten planta förra året och satte bakom växthuset, men där är det fortfarande decimetervis med snö.

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 4. Visst ska det bli härligt när värmen kommer och gräsmattan blir grön o fin igen! Och rabarber det lät riktigt gott! Ha en fortsatt bra kväll! Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Så härligt att följa vårens framfart hos er, här dröjer det veckor,ja kanske månader innan vi ser gräsmattan... Men somriga kläder å vårprimörer kan vi som tur är ändå avnjuta :-) Kram

  SvaraRadera
 6. Åh vad härligt med vårtecken! Igår misströstade jag när det snöade när jag vaknade men idag sken ju solen igen så det blir nog vår ändå :)
  Hoppas helgen varit bra! Kram

  SvaraRadera
 7. Verkligen våriga bilder. Både vårkläder och mat kan ju onekligen ge vårkänsla. Älskar sparris - ser så gott ut.:-)

  Sv: En vecka ensam med barnen är ju både mysig och inte så mysig. ;-) Vår lilla sover inte så bra så nattsömnen tar en del stryk. Normalt sett tar vi varannan natt. Just nu är dock mamma och hjälper till så då tar hon varje natt. :-)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails