tisdag 20 april 2010

Hinner inte med...


Längtan efter värme är stor nu. Den senaste veckan har varit ganska kall och i dag hade vi hagel. Trädgårdsarbetet och planeringen kom av sig med kylan. Men snart är maj här och då hoppas jag verkligen på lite värme.

Hinner inte riktigt med att kommentera hos er andra som jag vill. Tiden räcker inte riktigt till just nu. Leveranser kommer och paket ska skickas. I dag har jag fått Bloomingville så nu är det påfyllt igen, bland annat med de populära tvättmedelsburkarna.

3 kommentarer:

  1. Hallå vännen...Ja såg på fb att ni har fått påfyllning. Skall handla av dig nu när lönen kommer på fredag.....Är lite tunt i plånboken just nu hihi. Man vill ju ha sååå mycket och alla bloggar gör ju inte saken bättre med ha-begäret om man säger så. Vi bloggare finns här så ta det lugnt. Gör det sdu skall och titta in sedan.Ha det gott/ Kramkram Anne

    SvaraRadera
  2. Känn ingen stress att kommentera hos oss andra, ibland räcker inte alltid tiden till så är det ju vännen!! Ha en fin onsdag! Stora kramen Sofia

    SvaraRadera
  3. Tiden är dyrbar... satsa den på familj å företaget - vi andra finns kvar å kikar in ändå ;-) Verkligen inspirerande bild, måste nog fram med mina stämplar och trycka lite texter... Varma kramar!!!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails