torsdag 8 april 2010

Planer inför helgen


Nu har vi fått in krukor i webbutiken. Grå träkruka med vit text, finns i tre storlekar.

Försöker jobba undan så mycket som möjligt vid datorn idag, för i morgon kommer solen och det ska tydligen bli väldigt fina dagar framöver. Håller tummarna för att prognosen stämmer för vi har planer på att börja vår dränering i helgen. Lite fel att säga vi kanske för gissningsvis kommer jag inte sitta många sekunder i den där grävmaskinen. Men jag tror faktiskt att sambon med glädje har den för sig själv. Jag känner mig delaktig på andra sätt, någon måste ju stå och titta så att allt går rätt till, eller hur?

Hur är det med er andra, vad har ni för planer inför helgen?

8 kommentarer:

 1. Hoppas också hinna med lite "manuellt" grävande i helgen. Grävmaskin låter ju helt klart roligare. :-) Annars blir det kalas hos systerdotter i Danmark. Alltid kul att åka dit. :-)

  Fin kruka!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att solen kommer!!:-) Här sken den i morse, men nu är den försunnen igen, suck!!

  Vad spännande att sätt igång nudå, även fast du säkerligen står brevid, men moraliskt stöd är ju inte fy skam det heller, hihi...

  Stor Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. O grävmaskin! Skojjigt! :) Skönt att komma igång med det stora projektet tidigt!

  Jag försökte att inte handla så mycket men lite onödigt slinker alltid med:) Var tvungen att åka dit i dag oxå för självklart tog kvistlacken slut :) Köpte ett ganska stort buxbomklot där oxå. Man blir lite förvånad när de har massa fina växter. Jag var ju bara tvungen att handla :)

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 4. Ja nu hoppas vi på massor med sol till helgen! För oss blir det kanske lite målning och så får vi besök av sambons familj.
  Framför allt hoppas jag att vår lilla skrutt blir frisk så at vi kan njuta ordentilgt av helgen!
  Ha det gott!
  ♥♥♥

  SvaraRadera
 5. Hejsan.

  Blir det bra väder blir det trädgårdsarbete som väntar.
  Grävmaskin har vi inte, utan det blir spade och sekatör.
  Vi har nog inte så stort projekt som ni...

  Sedan unnar vi oss nog lite grillmat på lördagkväll...

  Hoppas det går bra för er,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 6. Absolut...Klart du måste stå där och titta hihi. Hoppas att vädret blir bra. Vi skall ha 9-årskalas i helgen, dock 3 månader för sent. Annars är det lugnt.
  Ha det gott vännen/ Kramkram A

  SvaraRadera
 7. Helgens planer är att ta tag i lillebrors rum och en sväng ut i solen :-) Kram

  SvaraRadera
 8. Det är klart att det måste vara nån som är med o styr upp det hela! Fniss....Visst längtar man att få ha några fina dagar i helgen. Det blir nog att ta bort lite gammalt ris i lådorna o försöka städa lite ute på tomten, det finns ju alltid att göra om man vill...Fniss! Och naturligtvis en stol på altanen mot solen! Ha en trevlig o skön helg vännen! Kramis Therese

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails