måndag 5 april 2010

Välkommen hem!

Egen bild.

Idag väntar jag hem min kära familj som varit bortresta över påsken. Jag har varit ensam och bara fått rå om mig själv, inget som man är bortskämd med nuförtiden. Jag har vilat men även fått en hel del gjort. Men framför allt så har jag bakat, något som jag längtat efter länge nu. 
Men nu är det så härligt att få dem tillbaka, har saknat dem så. Synd bara att sonen åkte på en liten magsjuka innan hemfärd, jag som trodde att vi skulle få vara friska ett litet tag...

Får se nu vad sambon säger när han kommer hem. Hemmet är visserligen skinande rent MEN jag råkade döda en växt. Han som uppmanade mig så om att komma ihåg växterna medan han var bortrest. Hur svårt kan det vara, han skulle bara vara borta i 4 dagar. Men tydligen lyckades jag ändå.
Jag vill inte erkänna för mig själv att jag är dålig på växter. Jag är intresserad utav trädgård och tycker det är jättekul med växter men tydligen har jag inte dom där gröna fingrarna som krävs (eller minne nog att vattna dem). Tror jag ser trädgården som ett rum som jag vill inreda och ha fint, det är nog inte själva växten jag är så intresserad utav. Ännu en sak som jag och sambon kompletterar varandra på. Så tur är väl det att de gröna fingrarna kommer hem ikväll.

Egen bild.

11 kommentarer:

 1. Vilka härliga foton! Och du är inte ensam om att inte ha gröna fingrar... Njut nu av din hemkomna familj! Kram

  SvaraRadera
 2. Brödet ser ruskigt gott ut! Mums!
  Sen tror ju inte jag att man kan döda en vanligt krukväxt på 4 dagar. Jag hävdar bestämt att det har skett något innan de 4 dagarna och att det visat sig först efter några dagar. Jag menar det, det måste vara så!
  Ha det gott
  Agneta

  SvaraRadera
 3. Åh, Vad brödet ser smarrigt ut, tråkigt med blomman det är tur att det går att köpa nya! Fniss....Önskar dig en fortsatt trevlig annandag påsk! Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Hemma hos oss bor inga bloomor/växter som inte klarar 4 dagar utan vatten! :)

  Jag har en massa tips och idéer på skuggrabatter, men det är nog lättare att ta via mail tror jag!!

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 5. Så fina bilder!
  Här har ingen av oss gröna fingrar och de stackars växter som överlever har min kära mor att tacka för det. Hon ger dem en skvätt vatten när hon är här...
  Önskar er en fin vecka och hoppas ni blir och håller er friska nu!

  SvaraRadera
 6. Det är väll jättebra att man kan kompletera varandra. Vad duktig du är med dina bilder men vad hade jag förväntat mig =)

  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 7. You've got mail! :)

  Min rulltårta sprack lite också, men jag använde bakplåtspappret till rullhjälp och då gick det bättre. Annars är rulltårta ganska enkelt att baka, fast det krävdes två försök denna gången :) Dåligt recept första gången! Blev platt som en pannkaka!

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 8. Kikar in o önskar dig en trevlig o bra vecka! Hoppas att påskhelgen varit trevlig! Kramis Therese

  SvaraRadera
 9. Hejsan.

  Brödet ser supergott ut!

  Skönt att få hem familjen igen, man saknar de när dom är borta för länge.

  Ha en fin vecka,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 10. Vilka fina foton du har tagit!! Härligt att bara rå om sig själv, men det är skönt när de kommer hem igen, förtår att du måste har läängtat!!:-)

  Ha en fortsatt fin dag vännen!

  Kramkram Sofia

  SvaraRadera
 11. Vilka fina foton och vad brödet ser gott ut! Skönt att ha familjen hemma igen. Ha en bra vecka!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails