måndag 26 april 2010

Vårtecken - vecka 9

Nu går vi in i sista veckan på april och den här månaden har gått snabbt som bara den. I går var vi ute i trädgården hela dagen. Det är när man börjar att jobba i trädgården som man märker hur mycket som behöver göras. Precis som inomhus så har vi många påbörjade projekt som ska avslutas.


Gullvivorna växer så det knakar och det dröjer nog inte lång tid innan vi får njuta av dess gula blommor.


Pionerna jobbar sig uppåt och jag längtar så till de underbara rosa blommorna visar sig.


Små scillor som har kämpat sig fram i vårt berg av jord.


Syrenen börjar bli grön.


För att följa våren på andra håll i Sverige kan ni titta in på bloggen Humlebacken.

5 kommentarer:

 1. Härligt med alla vårblommor som står på kö att börja blomma. Underbart med Gullvivor. Härlig känsla att komma in på kvällarna med jord under naglarna.

  SvaraRadera
 2. Smuts under naglarna är verkligen ett säkert vårtecken. Känns faktiskt helt okej, så här års. Bara att titta på naglarna för att inse att trädgårdssäsongen är här.

  Härligt att se att det blommar hos er också. :-)

  SvaraRadera
 3. Härliga vårbilder som talar sitt tydliga språk....Hoppas att du haft en skön helg! Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar skylt i inlägget nedan! Och pioner, jag gråter nästan när jag ser hur de spirar hos dig... Här grävdes de bort i och med jordvärmen ifjol :-( Måste köpa nya... Kram kram!

  SvaraRadera
 5. Hej vännen! :)
  Vilka underbara bilder!! Man blir så glad när man ser alla livstecken därute. Knoppar som brister och fåglarnas kvitter (fast inte på morgonen klockan halv fem när man vill sova lite till...då hade till och med jag velat ha vapenlicens) :P Extra känsligt denna vecka då BÅDA barnen har/är sjuka. Det är hosta i tvåskift här och att vara vaken på natten var läääänge sen vi behövde vara. :/
  Jag vågar knappt berätta detta för dig med tanke på alla dina vabbdagar...men det är första heldagarna med vabb för mig sen INNAN vintern. Så det BLIIIR bättre ju större barnen blir. :) Du ska få se!
  Idag bär det mot Helsingborg på ett intressant jobbmöte. Spännande!! ;D

  Ha det bäst Jenny!!
  Stor kram
  Tina

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails