lördag 29 maj 2010

Björk & Berries

Bild: egen.

Nu har vi fått in en ny doftserie från Björk&Berries. Body Lotion, rumsdoft samt tvål med doft av nyplockade svenska björklöv och äpplen i en kombination med vitaliserande vatten från Stanna källa.
Nu är även vårt övriga sortiment från Björk&Berries påfyllt.

I onsdags var vi på en helkväll med Björk&Berries här i Göteborg. Det var roligt, inspirerande och väldoftande. Kvällen bestod utav dofttester, produktinformation, stämpling av tvål samt god mat. En riktigt trevlig kväll med andra ord och det var även roligt att träffa personerna bakom Björk&Berries.
Jag gick därifrån nöjd och med babylena händer, något som jag inte är bortskämd med då jag alltid haft problem med torra händer. 

Nu ska här fikas och klippa gräsmatta. Ha en fortsatt trevlig helg! 

3 kommentarer:

 1. Vad kul att att få träffa leverantörer. Ja hundbajs blir jag galen av, mer förbannad kanske!!!! Jag får vara på min hund jämnt när vi är ute och går. Hon smaskar och smaskar, fyyy vad äckligt.Som tur är renar hundar sin mun inom 2 minuter har jag hört iaf.....Ha det gott vännen/ Kramkram a

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Vilken härlig o givande kväll du varit med om, låter trevligt! Hoppas att solen skiner på dig o att du får en fin Morsdag! Många Kramar Therese

  SvaraRadera
 3. Namnet låter onekligen lovande. Blir alltid sugen på nya hudvårdsprodukter. Går ju att spendera en förmögenhet på det också. :-)

  Hoppas helgen varit fin!!
  Kram Malin

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails