torsdag 13 maj 2010

Långhelg


Nu har den efterlängtade långhelgen börjat. Den började kanske inte som förväntat med tanke på att vi fortfarande dras med sjukdommar, men förhoppningsvis får vi njuta lite utav helgen friska.
Orken är inte på topp just nu och tvätthögen bara växer och växer. Så jag längtar efter att göra en storstädning i detta hus!
Vi får se vad helgen bjuder på. Vad har ni andra för planer inför långhelgen?

3 kommentarer:

 1. Näe vännen är ni inte friska än??? Vad trist hoppas att ni blir bra snart. Peppar peppar här är vi friska och det var länge sedan vi var sjuka. Mmmm vi letar hus men det är inte lätt att hitta. Där vi bor vill vi bo men husen är svindyra så säljer man så blir det inget över som man vill ha. Vi har tittat på några fantastiska hus utanför staden men då är det läget för barnen. Så det är ett svårt läge men men vi har ingen brådska och vi har flera vänner som är mäklare som man får tips av. Ha det gott/ Kramkram Anne

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Vad tråkigt att ni inte frisknat till än....Här blir det ganska lungt, grillning och dans för Wilma står på programmet som det ser ut nu....Önskar dig en Trevlig helg o Krya på Er! Många Kramar Therese

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni blir friska snart! Städning ja, det skulle jag också behöva ta tag i snart. Men i morgon ska väggar spacklas och slipas så städningen får glatt vänta :)

  Förhoppningsvis så kommer vi långt med hallen under helgen!

  Kram, Emma

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails