tisdag 11 maj 2010

Längtan...

Bild: egen.

Det blir ingen nyhet idag. Här är det fortfarande sjukdomar så jag ägnar mig åt det istället. Jobbigt att se sina barn sjuka. Lilltjejen som i vanliga fall är så glad och sprallig är nu väldigt svårflirtad. Extra jobbigt blir det också en sådan här solig och fin dag när man bara vill ut. Har dock öppnat ett fönster för att få njuta av lite frisk luft och fågelkvitter. Längtan efter sommar, sol och en frisk familj är stor just nu. Men snart är vi nog där!

Igår fick jag in Leilas nya bok "One more slice" till webbutiken. Om ni tycker om hennes tidigare bok "A piece of cake" blir ni inte besvikna denna gång heller.

Bild: egen.

5 kommentarer:

 1. Men fy för sjuka barn, är så ledsamt att se sina ögonstenar sjuka... Hoppas bacillerna flyger sin kos snabbt! Kram

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Vad jobbigt o tråkigt att dina barn är sjuka. Wilma kom hem idag o kände sig hängig, så det är väl nånting på gång....Hoppas att dina barn kryar på sig! Tack för underbara lavendelbilder, så fint! Kram Therese

  SvaraRadera
 3. Boken är kanon...Åh vännen jag hoppas att ni snart blir friska/ Kramkram Anne

  SvaraRadera
 4. Krya på er! Jobbigt!
  Fina bilder.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Ni kämpar på era stackare. Efter regn kommer sol brukar man säga så snart borde ni vara friska och på benen igen. Hoppas att det går fort. Stort krya på er!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails