lördag 15 maj 2010

Regn


Idag har vi regn i massor. Tråkigt, men det är ju tyvärr inte så mycket att göra åt det hela. Passar på att planera lite inför soligare dagar. På papper börjar trädgården ta form och pusselbitarna faller på plats, men i verkligheten är det mycket jobb kvar...väldigt mycket jobb. Man vill gärna förtränga att halva trädgården är belamrad med ett stort jordberg och kommer väl säkerligen att vara det resten av sommaren också. 
Jag får fokusera på de andra delarna av trädgården, vi har ju en stor yta som ska fixas i ordning efter förra årets dränering. Sambon önskar grönsaker i massor och jag vill ha blommor och bär, så det får bli en mix. Eftersom alla i familjen älskar bönor får det nog bli en hel del sådant också. Fastnade för växtstödet ovan.

Vad har ni andra för väder? Har ni turen att vara i den del av Sverige som har sol och värme idag? Jag är sååå avundssjuk på er!  6 kommentarer:

 1. Härliga bilder du visar, jag gillar speciellt växtstödet och tratten man har hängt på väggen, snyggt. Tack för titten på din fina blogg.

  Anna

  SvaraRadera
 2. Här är det också regn och blåst idag, så inget trädgårdspyssel hos mig heller. bara nya ideer som ploppar fram på hur det ska se ut där ute till sommaren och vilka blommor jag ska ha mm.
  Ha en fin kväll..
  kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Stackars er! Här är det ca 25 gr och sol idag, det är riktig högsommar nästan...snart blir det grillat:-) Men solen kommer allt till er snart oxå vännen!:-)

  Kramkram Sofia

  SvaraRadera
 4. Regn här i Malmö också! Det brukar ju vara vi skåningar som våren kommer till först men inte i år:( Det verkar som det ska bli bättre i nästa vecka, hoppas!

  Ha en fortsatt skön helg!

  Kram Josefine

  SvaraRadera
 5. Vi hade oxå regn idag, på förmiddagen. Sen blev det varmt och kvalmigt men ingen åska dock.

  Är så nyfiken på dina planer för trädgården! Kan du inte visa dina skisser?

  Angående att slutföra projekt så brukar vi vara ganska så sega på det. Just nu har vi flera ganska stora projekt som man jobbar på lite då och då, men som tar tid att blir klara. Men så är jag ganska otålig oxå!

  Hoppas vädret blir bättre i morgon!

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 6. Efter regn kommer sol försöker jag tänka när det regnar! Härliga bilder! Här har vi haft lite kalas idag och igår så grillade vi gott på altanen, så var har den här helgen tagit vägen....Tänk vad fort det går jämnt....Kramis Therese

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails