torsdag 6 maj 2010

Sol och värme...

Bild:egen.

Dagens nyhet: Skylt med texten "Är i trädgården". Skylten är målad med utomhusfärg och kan hängas upp i hampsnöre.

Är glad över att jag har lite produkter som ska fotas ute nu när vädret visar sig från sin bättre sida. Det var dock svårt att gå in igen och sätta sig framför datorn. Jag får anordna en liten arbetsplats i trädgården till sommaren tror jag.

Jag är lite smått beroende av att titta på väderprognoser på nätet. Uppdaterar ett antal gånger per dag i hopp om värme och sol. I går blev jag äntligen glatt överraskad då de "lovade" över 20grader och sol i nästa vecka. Men när jag tittade igen lite senare var finvädret borta igen... Vet inte varför jag går in och tittar, prognosen ändras hela tiden och vädret blir som det blir ändå.
Sommaren kommer tids nog, och efter den här långa och snörika vintern tycker jag verkligen att vi är värda många soliga och varma sommardagar.

5 kommentarer:

 1. Ja jag är oxå lite smått en vädernörd och går in på yr.no typ hundra gånger per dag, hihi...

  Fin skylt iaf, men vi kanske måste få en trädgård först;-)

  Kramkram Sofia

  SvaraRadera
 2. Den där skylten är ju som klippt och skuren för vår dörr!! Superfin ju!

  En arbetsplats i trädgåden låter inte helt fel, man jag skulle ha svårt för att göra annat än att gå o pilla bland växterna! :)

  Jag som är ute o jobbar varje dag kollar aldrig på vädret :) Under den månaden som jag har jobbat har det bara duggat två gånger. I morgon sägs det dock att bli ett riktigt skitväder!

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 3. Åh..Den där skylten skulle jag vilja ha! Superfin....Hoppas att du haft en bra dag! Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Morron! Hoppas du vaknat upp till en ny fin dag, med fint väder ;-) KRAM

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att få hänga upp en sån skylt "Är i trädgården". Det är så kyligt än så det har inte blivit så mycket sådant än.

  Trevlig helg!
  Agneta

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails