onsdag 26 maj 2010

Tjuvtitt...

Bild: egen.

I går kväll var det lite panik här. Känns som att det är så ofantligt mycket att göra och att det inte finns en chans att hinna med det man ska och vill. Jag satt i ett hav av tyger och försökte sortera och lägga upp en plan inför fotograferingen. Men i morse tänkte jag om och gjorde om gårdagens jobb. I dag har det dock rullat på riktigt bra och allt känns mycket bättre. 
Här får ni iallafall en liten tjuvtitt inför nästa veckas nyheter. Kul att ni är nyfikna på metervarorna. Är ni duktiga på att sy? Själv så har jag varken kunskap eller självförtroende i sömnad men jag har en riktig duktig och snäll mamma! Men jag ska ta och lära mig en dag, kanske rent utav i sommar.

4 kommentarer:

 1. Ditt Tyg ser jättefint o fräscht ut, jag gillar mycket randigt o rutigt! Känns som det aldrig riktigt blir omodernt....Men att sy är jag värdelös på, jag brukar be min snälla mamma att sy..Fniss! Lycka till med tygerna! Kramis Therese

  SvaraRadera
 2. Hejsan.

  Jättehärligt tyg.
  Snyggt med blått och vitt och randigt och rutigt.
  Känns så sommarfräscht.

  Tyvärr är jag inte så bra på att sy, har ingen sykunnig mamma heller.
  Så här blir det till att köpa färdigsytt.

  Ha en bra dag med tygerna,
  kram Anneli.

  SvaraRadera
 3. Jag är usel på att sy, men min tålmodiga mor hjälper mig. Nu funderar jag på att sy ett trädgårdsförkläde an gamla jeans... men kan nog bli ett projekt som stannar just vid funderationer ;-P Kram

  SvaraRadera
 4. Här har du en till som inte kan sy, är riktigt dålig på det, hihi...Men jag har oxå en snäll mamma som hjälper mig, hon sydde t.o.m min brudklänning som jag designade själv:-) Ha det gott vännen!!

  Kramkram Sofia

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails