tisdag 15 juni 2010

Studiedag

Bilder: egna.

Det blev visst ett litet blogguppehåll på några dagar. Helgen började så bra med festligheter och kalas men slutade som vanligt med sjukstuga.
Igår hade barnen studiedag på dagis så det blev en mysig hemmadag med barnen. Direkt efter frukost tog sonen på sig bakförklädet och undrade vad vi skulle baka. Det börjar visst bli en tradition att vi bakar när de är hemma från dagis.
Annars blev det en härlig dag ute i trädgården. Vi har haft så mycket regn på sistone så det var så härligt att vara ute igen. Sidan ut mot gatan börjar ta form och de växter som jag har planterat har tagit sig bra. Är extra glad över att vår gamla Rhododendron har klarat sin flytt så bra och bjuder oss på massvis av blom.

Idag blir det jobb med webbutiken. Metervarorna i kategorin "vitt/grått/svart" är färdiga. Idag ger jag mig på de rosa tygerna!

4 kommentarer:

 1. Hoppas du får en mysig dag med jobb i butiken, tycker det verkar sååå kul!!:-)
  Fina bilder!!

  Här skiner solen idag, lovely!

  Kramkram Sofia

  SvaraRadera
 2. Så fint det ser ut! Bellisar är så fina.

  Värst vad ni råkar ut för alla sjukdomar, ska de aldrig försvinna??

  Ha en bra dag!
  Kram, Emma

  SvaraRadera
 3. Men har ni varit sjuka igen?! Nu får de allt var slut på denna sjukstuga!!! Å nyfiken blir vi, vad bakade ni? ;-) Kram

  SvaraRadera
 4. TACK för din värme och omtanke goa du!

  Så otroligt söt hon är din lilla M!! Så fina bilder! Nu tycker jag att allt vad sjukdomar heter ska lämna henne och resten av er familj ifred. Basta!
  Hihi... vad härligt att han förväntade sig bakning...:)
  Ska kika in i webbutiken nu även om plånboken inte riktigt vill det... måste ju se vad du fått in och drömma mig bort lite...!
  Stor kram!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails