måndag 28 juni 2010

TrädgårdslivBilder: egen.

Vädret har ju verkligen varit strålande den senaste veckan och vi njuter så mycket vi bara kan ute i trädgården. Det grävs och det rensas, det vattnas och det krattas...det finns ju verkligen hur mycket som helst att göra. Både jag och min sambo älskar trädgårdslivet och det tar emot att gå in om kvällarna.

Nu när semestern har börjat är det dock dags för renovering igen. I veckan ska det muras källarväggar. Rivningsfasen är med andra ord klar och nu ska det byggas upp igen. Ska bli kul att se hur det växer fram!

Bild: egen.

8 kommentarer:

 1. Underbara bilder! Visst är det härligt att vara ute i trädgården nu. Idag fick barnens bad ske i plaskpoolen. För tråkigt för att gå in och bada. :-) Det tråkiga är att huset förfaller så smått invändigt, tvätthögen växer... Men det kan man ju tänka på en regnig dag. :-)

  Hoppas allt är bra!!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder du visar! Åh ja visst är vädret fantastiskt, man bara njuter till max!!:-) Idag ska jag sluta vi lunch bara för att få komma ut och ta vara på varenda sekund av det underbara vädret!:-)

  Stora kramen Sofia

  SvaraRadera
 3. Å det är så härligt att vara ute! Bara synd att man måste jobba på dagarna annars hade jag hellre tillbringat dagarna i min egna trädgård :)

  Gillar rosenskäror! Har ni frösått?

  Kram,Emma

  SvaraRadera
 4. Lilla trädgådsgruppen köptes på Coop... :)

  Den här vita bänken (http://emmashempalandet.blogspot.com/2009/07/mer-tradgard.html) kommer från ikea, något sånt du letar efter?

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga sommarbilder du bjuder på. Underbart. Må gott på semestern
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej vännen, sån tur att du bjuder en sjukling som mig på lite härligt trädgårdsliv ;-P Underbara bilder!!! Ska läsa ikapp nu och se vad jag missat *ler* Kram

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder. Ja trädgårdsarbete är ju så roligt! Sen är det ju så mycket annat också som ska hinnas med på sommaren.
  Ha de gott.
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 8. Hejsan.

  Arbete i trädgården känns inte som arbete ...det är en stor fröjd för det mesta.

  Kul när rivningsprojekten är avklarade för då kan man börja bygga upp igen....alltid roligare.

  Ha det gott,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails