onsdag 7 juli 2010

Så sagolik vacker!

Bild: egen

Min kära granne skämmer bort mig med blommor. Då och då får jag små buketter som jag tar in och njuter utav till fullo. Favoriten är den här pionen (någon som vet vad den heter?) som bara är så sagolik vacker så jag kan knappt tro att den är på riktigt. Som ett vackert konstverk står den där och doftar så underbart.

Bild: egen

6 kommentarer:

 1. Godkväll vännen....Hoppas att allt är bra. Pioneer är underbara, vet tyvärr inte vad den heter. Jag får också blommor av en avmina grannar ibland. underbart..Ha det gott/ Kramkram A

  SvaraRadera
 2. Vilken lyx att få blommor av grannen! Det får inte jag, däremot får jag deras ogräs över på vår sida eftersom de rensar så sällan...!

  Om den doftar så är det säkert en doftpion, så mycket kan jag säga ;)Synd bara att de blommar över så fort att man knappt hinner njuta av dem.

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 3. Visst är de vackra:) Jag har också gjort ett litet blogginlägg om just pioner! Hoppas du har det bra i sommarvärmen!

  Kram Josefine- at home

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder och pioner är underbara!!! Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Hejsan.

  Synd att det inte finns luktdatorer.....

  Nu är det ju sååå mycket härliga dofter ute i naturen.

  Själv har jag en doftschersmin som luktar så jag nästan tappar andan....

  Ha en fin kväll,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 6. Åh så vacker. Jag är löjligt svag för pioner...mmm. Har en fantastisk vit doftpion som jag är ute och klipper och tar in och njuter av. I år slog jag till och planterade en röd och en rosa oxå för att få njuta ännu mer nästa år av denna vackra blomma. Må gott i sommarvärmen.
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails