måndag 2 augusti 2010

En liten trädgårdsrundaÄntligen så kom då sommarkänslorna tillbaka. Skönt att slippa all blåst och regn som varit den senaste veckan. Blommorna har fått lite skavanker i höstvädret och äppelkart faller ner i massor. Men idag har det alltså känts som att sommaren är tillbaka. Och kvällen verkar bli härlig, tanken är väl att tillbringa den ute, om bara lilltjejen kunde somna någon gång...

Ett hörn av vår trädgård som vi aldrig använde tidigare. Förra året gjorde vi om vårt bortglömda hörn till en liten örtträdgård.

Vår rosa lavendel som börjar blomma över.

Jag har planterat luktärt som klättrar upp i staketet. Jag plockar små buketter dagligen och njuter av dem massor. Jag ska definitivt ha luktärt där nästa år igen.

Min lilla Maja som gärna hjälper till i trädgården - på hennes villkor.

Visst syns det att det är en busig liten tjej jag har? Här har hon precis gjort en vurpa ner i lergropen. Tvätthögen blir stor när man dränerar...

5 kommentarer:

 1. Såg fina trädgårdsbilder på styleroom, superfint!

  SvaraRadera
 2. Jisses så fint det är i er trädgård, älskar örtträdgården! Sån finns i mina drömmar med :-)
  Här är som sagt läget förkylt, trist som attan :-( Till stugan åker vi skoter på vintern och sommaren är det bil och sedan båt en bra bit som gäller, så vägen kommeratt underlätta och korta restiden beeeetydligt!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Å så fint ni har det! Det är så fint med singeln mot det vita staketet. Så trist att lavendeln redan har blommat över, jag hann knappt att njuta... :) Haha! Vilken söt min!

  Så skönt att ha fixat hallen, det är som du sa det första man möts av. Ska nog lägga upp några före-bilder oxå tror jag ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hejsan.

  Härliga bilder du visar!!!

  Vilken liten bustjej...påminner lite om min lilla docka för sisådär 15 år sedan...en riktig busfia.

  Ha det gott,
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Men ååååå så vackert ni har det!!!
  JAG VILL ME HA DET SÅ!!!
  Önskar min sambo hade lite intresse för det...
  Hmmm, jaja...va är väl en bal på slottet..?!

  Underbara bilder Jenny!!

  BAMSEkram

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails