lördag 25 september 2010

Punkt 1 på listan


Punkt 1 på planeringslistan inför bröllopet är nu avbockat, skönt!

För oss känns det otroligt viktigt att ha en fotograf med oss på vår stora dag och det var därför det första som jag började planera. Hittade en fotograf, Andrew J Filipowicz, som vi föll för direkt. Jag har alltid varit lite allergisk mot att ha tillgjorda kort när människor står uppställda och ler. Vill istället ha det där naturliga ögonblicket och gärna folk i rörelse. Andrew verkar vara den rätte för oss och jag är så glad att han är bokad och klar.

Tänk vad bra det är med internet, här sitter jag i Sverige och planerar ett bröllop i Spanien. Fotografen har vi pratat med på Skype och det mailas flitigt fram och tillbaka varje vecka. Och genom Facebook fick jag tag på en annan svensk tjej som gift sig i Spanien och haft Andrew som fotograf, alltid skönt att få en bra referens.

Nu är det bara att ta tag i resten av planeringen. Lokal näst på tur!

Längtar så till vår dag. Bara 39 veckor kvar...


6 kommentarer:

 1. Så roligt med bröllop i Spanien!!!!!
  Den där bilden bådar gott...!:)

  Kram till dig du blivande fru!

  SvaraRadera
 2. Iiii! Så roligt! 39 veckor kommer bara springa iväg!

  Å, tack för awarden... Kram!

  SvaraRadera
 3. Åhhh vilka ljuvliga bilder han tar, grattis till att du hittat å bokat honom. Ert bröllop blir nog magiskt.... ha en underbar söndag <3 Kram

  SvaraRadera
 4. Underbar bild vännen!
  Den säger mer än tusen ord, förstår att du valde han som fotograf!

  Vilken spännande o rolig tid du har framför dig! Lycka till!

  Kram T

  SvaraRadera
 5. Hej Jenny!

  Vad skönt att kunna bocka av punkten fotograf på den långa, långa listan som det brukar vara till ett bröllop. Och jag förstår varför ni fastnade för just denna fotograf för det är verkligen fantastiskt vackra bilder. Bilder med kärlek och känsla.

  Det låter mycket när man säger 39 veckor högt men de kommer rusa på och snart står ni där i soliga Spanien på er stora dag. Härligt! Men först har ni en mängd med roligt planerande och fixande att göra och det är en härlig resa bara det. :)

  Ha en fin söndag och sköt om dig!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Så kul att ha börjat beta av att göra listan. Verkligen otroligt att kunna planera så på distans. Visst är fotografen otroligt viktig med tanke på alla minnen.

  Så söt er katt är. Fullständigt ljuvlig!!

  Hoppas helgen varit fin!
  kram Malin

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails