tisdag 2 november 2010

Tisdagstema: Stilleben


Idag var det svårt med Inspirations Fabrikens tisdagstema. "Stilleben" är veckans tema och jag tänker i första hand på hemmets alla ljusbrickor eller andra ljusarrangemang. Men eftersom jag nyss visat så många liknande bilder här på bloggen får det istället bli ett kärt stilleben från barnens rum.

Den här träbilen fick Maja av våra grannar i födelsedagspresent förra året. Tycker den är så otroligt fin ocj jag blir så glad när inte allt i ett barnrum är av plast. Och tålig är den också, barnen får faktiskt leka med den hur mycket de vill!


3 kommentarer:

 1. Väldigt tjusigt! Gillar kompositionen och kombinationen av material. Denim, trä, metall och ullig nalle. Du är vass med kameran!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. En bil som man faktiskt lika gärna kan tro är gammal,- säkerligen en leksak som är fin att sparas och tas fram till nästa också.. (ja du vet nästa generation..*ler*..)

  Fint stilleben!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 3. Jätte vackert! Här väljer vi ofta och gärna trä istället för plast, både ur hållbarhets och miljösynpunkt! Å vet du, till din stora lycka är tanden kvar å du får den om du vill *fniss* nej jag ska till tandläkaren om några timmar å hoppas då bli kvitt den. Ha en fin dag <3

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails