lördag 1 januari 2011

Bra start på det nya året!


Nyårsdagen - en dag helt utan krav, en utav de få dagar på året då man absolut inte har några måsten. Detta utnyttjade vi givetvis till fullo.

Hela familjen tog en lång sovmorgon och att solen sken på oss när vi vaknade gav oss verkligen vårkänslor. Sedan dess har vi pratat och drömt om våren hela dagen. Sambon ville genast ge sig ut i äppelträden för beskärning men gårdagkvällens disk kallade på oss. Jag har en stark känsla av att vi hinner avverka många diskberg innan det är dags för äppelträden att beskäras... 
Den traditionella nyårsdags-promenaden kom vi dock ut på och i morgon tar vi även med oss skridskor och fika till sjön. Bra start på det nya året!

5 kommentarer:

 1. Ja, disk finns det alltid! Och egentligen så är det ju inte så bråttom att beskära äppleträden heller eftersom man kan beskära ända fram till påsk och sen under JAS som egentligen är bättre för träden.

  Jag drömmer också om våren! Men visst har snön börjat smälta?

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt det låter. Ni verkar ha haft en fin början på det nya året. Vi hade också en fin dag igår, Alexander satt själv för första gången i flera minuter väldigt stadigt. :)

  Hoppas ni får en fin söndag!
  Kram från Lotta

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt sätt att börja nya året (minus disken då) att vara ute med familjen är ju bland det trevligaste man kan ta sig för <3 KRAM!

  SvaraRadera
 4. Mysigt att börja det nya året så.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails