måndag 10 januari 2011

Vardag igen


Dagens nyhet i webbutiken: Rosa prydnadskudde i velour från danska Bloomingville.

Så var det då vardag igen. Ojoj vad svårt det var att komma upp i morse. Vi har ju verkligen varit bortskämda med sovmornar den här julen men nu börjar alltså allvaret igen. Barnen var glada över att komma till dagis igen och jag och min sambo var nöjda över att få åka till jobbet (fast jag har ju inte så långt att åka förstås).

Förra veckan läste jag gamla inlägg här på min blogg och såg då att vardagen var lika efterlängtad efter förra årets julledighet. Lika glad som jag var över att åter få jobba lika less blev jag när sjukdommarna började bara några dagar senare. Vi hade en tuff vår förra året då vi var förföljda av sjukdommar i 5 månader. Hoppas på bättre tur i år och jag blir så glad om vi åtminstone kan hålla oss friska i ett par veckor framöver så att vi kan göra vår efterlängtade resa till Gävle samt Stockholm (Formex-mässan) nästa vecka. Nu blir det handsprit på barnen när de kommer hem från dagis ;)


5 kommentarer:

 1. Hoppas att ni håller er friska. För börjar barnen bli sjuka känns det som om det bara fortsätter och går runt, runt.
  Fin kudde.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Wow for en vakker pute/kudde..skal ta meg en nærmere titt i butikken din jeg;o)

  SvaraRadera
 3. Hej Jenny!

  "Kuddiga inlägg" från dig och mig idag!

  Visst är det skönt att koma tillbaka till vardagen igen,-barnens skola börjar på onsdag...då blir det till att gå upp tiidigt igen, (det värsta jag vet!)

  Härlig färg på kudden!

  Kram Mariette

  (Jag har fått det jag ville nu, men jag har inte hunnit titta på det...)

  SvaraRadera
 4. I dag verkar luran kry, skönt! Och jag håller tummarna att ni klarar er, för vem vill missa formexmässan ;-P KRAM

  SvaraRadera
 5. Ljuvlig kudde! :)

  Hoppas ni får vara friska, här har vardagen också börjat igen. Fast jag tycker allt det är trist - antagligen för att M åkte iväg och jobbade idag. Kommer inte hem förrän nästa tisdag.

  Ha en fin kväll.
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails