söndag 9 januari 2011

Vecka 1 SÖNDAGSBILDEN

Bild: egen.

Sista dagen på jullovet. Ska man ta en sista sovmorgon, gå runt i pyjamasbyxor hela dagen och läsa ut den där boken som man påbörjade i början av julledigheten? Eller ska man försöka hinna med alla de där viktiga sysslorna man inte hann under de lediga dagarna samt förbereda inför vardagen?
Det blev en kombination. Pyjamasbyxorna har varit på hela dagen, men tvätthögen och strykhögen är borta och nu är det planering inför kommande arbetsvecka som gäller.

Som jag nämnt tidigare längtar jag till de vanliga arbetsdagarna sätter fart igen och då man återfår sina rutiner. Ledighet är alltid härligt men det är minst lika härligt när vardagen tar vid.

Så, nu tar jag kalendern i högsta hugg så får vi hoppas att det blir en bra start på det nya arbetsåret!

5 kommentarer:

 1. här har också blivit en hel del gjort av både det ena och andra.
  kram
  hanna

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt att få ha såna dagar då man funderar vad man ska göra...vi har haft en sån idag. Tittat lite på vinterstudion, varit ute och skottat, gått en promenad och njutit av den sista jullovsdagen.
  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. ja rutiner kan verkligen vara sköönt nu efter all ledighet!! vi börjar dock det nya året med att vara sjuka, eller rättare sagt sonen, så imorrn blir det vab:-(

  ha det gott raring!

  kraaam s

  SvaraRadera
 4. Vi har haft en riktig hemma-helg, vilket faktiskt kan bli lite tråkigt... (Jag är ju hemma varje dag annars oxå) Men lite bakande och annat småpyssel har jag ändå sysslat med :)

  Jag är väldigt dålig på fröodling, men förra året satte jag en himla massa gurk- och tomatfrön som klarade sig nästan allihopa. Blommor eller perenner har jag aldrig provat att så. Ska bli kul att se vad ni sår för något!!

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 5. Här börjar vardagen med att Luran kräks... yippie - not :-/
  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails