tisdag 1 februari 2011

Tisdagstema v.5 FAVORITFÄRGER I INREDNINGEN
Veckans tisdagstema i Inspirations Fabriken: Favoritfärger i inredningen.

För er som följer min blogg kommer det väl knappast som en överraskning att det här inte blir ett särskilt färgglatt inlägg trots att det handlar om just färger. Nog har jag försökt ta in färger ett antal gånger i det här hemmet men jag ändrar snabbt tillbaka till dessa jordfärger som får mig att trivas som bäst. Det här är jag och det får mig att känna lugn.
Trots detta älskar jag både färger och mönster och kan få en riktig kick utav det. Älskar att sitta och bläddra i mina tygpärmar och insupa alla dess färger. Och vem vet, kanske jag har ett hem i cerise och orange om några år!? 

7 kommentarer:

 1. Känner igen mig lite i det du skriver. Men jag är absolut säker på att mitt hem aldrig blir någon riktig färgklick :-)

  SvaraRadera
 2. Du är underbart stilsäkert, älskar de rogivande mixen som dessa lugna bsfärger ger, dock vill jag gärna ha någon detalj i färg, men likt du blir det ofta utbytt mot något mer neutralt... Ha en fin dag kära du! <3

  SvaraRadera
 3. Du tar så fina bilder att jag bara smäller av!!
  Jisses så sugen jag blev på att måla kökssoffan svart nu och jag måste kika in i butiken och kolla om du säljer krukan på den svarta hyllan, såååå läcker!! Gillar din färgskala!!

  Hihi... roligt det där att det är stilla i butiken runt 20.00...:)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Milla: Krukan kommer in i webbutiken senare idag!
  /Jenny

  SvaraRadera
 5. Jag gillar färg, men svartvitt är min bas. Älskar dessa naturfärger och känner lugn och ro. Skulle nog dock sakna mina färgklickar... Härligt att det är så olika!

  Kram Dessi
  Home and desire

  SvaraRadera
 6. Håller helt med dig. Älskar också naturtrogna färger. Ert hem så så ljuvligt ut! Så själsligt!

  Sambon köpte med sig en iiiiillgrönmatta från IKEA när vi flyttade till huset, och jag höll på få en chock. Antingen har jag vant mig eller så har chockfärgen trubbats av med en hunds inte alltid så rena tassar.

  Ha en härlig dag! :)
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Då är vi nog ganska lika. Jag är precis som du! Jag älskar färg och form men inte i mitt hem. Får utlopp för det på webben istället. Ibland.. i form av färgklick på layouten. Men det är ytterst sällan. Just nu är jag nästan lite trött på det puderrosa jag har i bloggen. haha ;)

  Underbara bilder. (som vanligt!) Jag kommer ihåg den där 2kg klumpen/stenen eller vad det nu heter... sådana hade min farmor.

  Ha en fin dag.
  Kram från Lotta

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails