onsdag 23 mars 2011

Drömmar om en veranda...


Älskar bilden. Den här känslan skulle jag mer än gärna vilja ha på vår blivande veranda. Tråkigt nog blir inte verandan verklighet i sommar eftersom vi för en gång skull hade tänkt att slutföra lite projekt innan vi börjar på något nytt. Men dubbeldörrar ska beställas och sättas in senare i vår, det ser jag verkligen fram emot.

Har ni något projekt att se fram emot i vår och sommar?

6 kommentarer:

 1. Åh så fint! En veranda hägrar i mina drömmar och planering. Tids nog så... I år måste vi fokusera på att få ordning på nya gräsmattan och allt annat som kommer till det - typ allt: buskar, träd, trädgårdsland, plattsättning... Hua. Hoppas det blir en lång vår och sommar så att vi hinner med allt ;)
  /Kristina

  SvaraRadera
 2. Hejsan.

  Härlig bild.

  Mitt sommarprojekt är väl att fortsätta med vår "stenträdgård", lite nya växter behövs, kanske bygga en liten uteplats......nog finns det att göra...

  Ha det gott,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 3. Just trädgården är piro här i sommar, barnens lekstuga är ett annat kärt projekt som jag ser fram emot att ta tag i. Önskar dig en bra dag <3 KRAM, du finns i mina tankar...

  SvaraRadera
 4. Vårat sommar projekt blir faktiskt att bygga en ny veranda till våran stuga. Tack för inspirationen från bilden du lagt upp.

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 5. Härligt när man kan börja påta i trädgården och förverkliga projekt. Här är det mycket som behövs göras men vi får se vad som blir av. Borde nästan ta en före bild och visa dig, haha!

  Kramar!

  SvaraRadera
 6. Ett litet tips när det gäller veranda är att välja växthusvarianten från t ex Classicum. -Lackade aluminiumprofiler i valfri färg, en färdig sats som levereras (inget måttande o sågande o handlande) och sedan typ underhållsfritt om man bortser från fönstertvättande 1-2 ggr/år. Man kan ha ett fristående hus eller ett monterat på huset utanför altandörren -det valde vi :). Så klart måste marken ordnas till o läggas marktegel eller annat lämpligt stadigt underlag men sen går själva monteringen på 1-2 dagar för 2 personer. Måste säga att det är det bästa med hela vårt hus (där vi ändå byggt o valt allt själva, så vi kan ju inte klaga på resten). Ljuset med glas hela väggar och tak förutom i vårt fall de grönlackade alu-profilerna är obetalbart. En sen kväll under stjärnorna slår det mesta. Utomhuskänslan är total, låt det regna o vara 17 grader hela sommaren, jag har varit ute och suttit i sommarljuset hela sommaren ändå ;). Våra vänner byggde hederliga inbyggd veranda med trä nertill, glasfönster o en skjutvägg - blev dyrare än vårt trots att de letade bra priser land o rike runt... Finns nån liten bild hos mig under etikett glashus där man ser lite av det.

  Hos oss blir det väl projekt never-ending-målning-snart-varvet-runt-snart-börja-om tror jag... ;) Thank God att inte glashuset behöver färg..

  Tack för dina rara rader hos mig här om dagen! Tänker på dig...
  Cecilia

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails