fredag 4 mars 2011

En alldeles speciell dag...

Bild: egen

Idag är en alldeles speciell dag för idag firar jag och min STORA kärlek 17år!!!

Vi blev tillsammans när vi var 16 och jag tyckte han var för bra för att vara sann. Tanken slår mig fortfarande, mitt i vardagen mellan blöjbyten och tråkiga veckohandlingar. Jag känner mig så lycklig lottad som har en sådan otroligt fin människa i min närhet. Jag blir bortskämd med omtanke, godhet, närhet och en massa kärlek. 

Hjärtat har jag gjort med hjälp utav Bo Kaspers låttext "Undantag" som är en utav "våra" låtar. Vi har många låtar tillsammans och många underbara minnen. Nu kör vi siktet mot 18 år och skapar oss fler minnen och kanske vi får en till låt som betyder något alldeles speciellt för oss. Jag ser fram emot varendaste dag som vi får tillsammans...

8 kommentarer:

 1. Grattis till er kärlek å alla era år tillsammans <3 Det är en lycka att hitta rätt så tidigt i livet! Å jag använder dig för att legitimera påsken i mitt hem i ett inlägg i morgon *fniss* Hoppas det är ok att jag flaggar för att du börjar lägga ut påskartiklar inom en snar framtid... KRAM

  SvaraRadera
 2. Vilken fin och inspirerande blogg :) här kommer jag titta in fler gånger!!
  Och grattis på er 17 års dag!

  SvaraRadera
 3. Hejsan.

  Så vackert skrivet!
  Du kan formulera dig så fint.

  Grattis till era år tillsammans!!!!

  ha en fin helg,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 4. Underbart! Stort grattis till er! Härligt att kärleken blomstrar lika starkt nu som då. :)

  Stor kram

  SvaraRadera
 5. Underbart! Härligt att höra att kärleken lever så starkt. Måste vara så härligt, även om alla dagar inte är en dans på rosor. Just den där känslan av att man aldrig är ensam, att någon annan alltid finns där bakom en.

  Ser fram emot vårt bröllop i juni, och sen satsar jag på att det blir en lika bra fortsättning som er:)

  Kram Therese

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Grattis till er båda!

  Hur gjorde du det fina texthjärtat?

  SvaraRadera
 8. Carolina: jag ritade först ett hjärta i Paint Shop Pro och skrev texten i den. Sedan tog jag bort lagret med det ritade hjärtat så att bara texten var kvar (jag är ju världens sämsta på att förklara...).

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails