måndag 7 mars 2011

Påsk i webbutiken


Dagens nyhet i webbutiken: Äggformad kruka från danska Madam Stoltz.

Så, då har jag börjat med påsken i webbutiken. Den ligger lite dumt till i år tycker jag. Lite onödigt sent och den lyckas även pricka in min sambos födelsedag. Det får med andra ord bli påskmat till födelsedagsmiddag.

Förra året var jag själv över påsken. Min familj åkte till Gävle medan jag stannade kvar hemma för att "bara vara". Skönt att vara själv några dagar men i år ser jag fram emot att fira påsken med min familj. Egentligen har vi inte firat påsken så mycket de senaste åren men det är ändå kul att ha lite traditioner nu när man har barn. Minns ju hur mysigt det var när man var liten med påskriset, maten och så godiset förstås.

Hur är det med er andra, hur firar ni påsk?

2 kommentarer:

 1. Underbar blogg du har...
  Vi firar bara påsken med lite påskris o inget annat. Jag tycker den går över såå fort.

  Btw! Jag har länkat lite till din shop i min blogg. Hoppas det inte gör något att jag lånade lite foton... I så fall får du säga till.

  Puss!

  SvaraRadera
 2. Redan i fjol såg jag dessa nätägg och föll handlöst... Synd att man inte kan shoppa loss när man går på föräldrapenning och snålar med dagar så som jaggjort.. :-/ Å här firas påsken, alla tillfällen att samla vänner och familj tas till vara :-D Er skogsutflykt ser ljuvlig ut i inlägget nedan <3 KRAM

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails