onsdag 27 april 2011

Att ha en bra kvällÄNTLIGEN. Idag har jag äntligen börjat med produktfotografering efter några veckors uppehåll. Så jag har längtat! Vetskapen om hur många produkter som ska fotas gör mig otroligt stressad men nu är jag i allafall igång igen.

LÄTTNAD. Det har legat över mig i flera veckor. Jag måste till sömmerskan med min brudklänning. Och det innan det blir för sent. Jakten på de perfekta skorna har gjort att det skjutits upp vecka efter vecka. Nu åkte jag till sömmerskan utan skor och det gick tydligen bra det med. En liten tyngd har släppt och nu vet jag att åtminstone klänningen kommer att bli klar i tid!

NJUTNING. Jag njuter av att ha öppen balkongdörr och känna sköna vindar som sveper in. Klockan är åtta på kvällen, solen lyser och dessa ljusa kvällar gör så gott för själen. Musik är ett måste och låtarna väljs med omsorg. Ikväll ska det bara vara glada "må bra"-låtar.

LYCKA. Äntligen har jag lite lyckorus. Senaste månaden, halvåret, året har varit otroligt tungt och är det givetvis fortfarande. Men nu får jag små lyckorus som sköljer över mig i korta ögonblick. Jag släpper taget om allt för att vara totalt närvarande i denna lyckovåg. Välkommen tillbaka efterlängtade lyckorus! 

AVSLAPPNING. Det har varit helt galet mycket att göra de senaste veckorna. Det är verkligen allt på en gång och vi kämpar allt vad vi kan för att ens hinna med en bråkdel av alla våra måsten. Men ikväll känns alla måsten som bortblåst. Kanske den ljumma sommarvinden tog  min "att göra"- lista med sig. Jag hoppas den flyger långt bort...    

NEDRÄKNING. Såg jag rätt? Är det mindre än två månader kvar till bröllopet? Ikväll väljer jag att se det med ro. Vår mailkontakt med vår spanska dam (som egentligen är engelsk) har äntligen tagit fart och det finns hopp om att alla detaljer ska bli färdiga i tid. Om mindre än två månader står vi där som man och hustru. Jag hoppas att kvällen kommer att bli lika magisk som den är i mina drömmar. Jag längtar...9 kommentarer:

 1. Hej vännen! SÅ roligt att läsa om hur du känner dig avslappnad, lycklig och njuter av att du snart ska få stå brud :o) Boxarna kom idag! Och jag blev sååå nöjd och även sonen :o) Kommer nog en bild på bloggen snart! Ha en fortsatt fin vecka! Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny!

  Nja, måla staketspjälor hamnar väl inte på topp tio..*ler*...

  Förstår att det är mycket nu, av alla de slag och många känslor därtill..

  Härligt att lite lycka kan flyga förbi också.

  Ni kommer att få en alldeles speciell kväll när det är dags, säkert speciell på många vis, kärlek och sorg och glädje...

  Stor kram Mariette

  SvaraRadera
 3. Gläds med dig inför ditt kommande bröllop.
  Själv firar jag och min underbara man 20 årig bröllopsdag under maj månad.

  Lycka till med allt!

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 4. Härligt och inspirerande inlägg!

  Ps. Vi har 200 meter till vår 4H-gård, trots det är det flera månader sen vi var där senast. Kom och hälsa på, så tar vi en promenad dit! :-) Kram!

  SvaraRadera
 5. När jag läser detta inlägg så slår det mig att du skriver om livet som det är. Livet med allt vad den innehåller. Lättnad, stess,längtan avslappning, njutning.

  Jag lovar du kommer att hinna bli klar till bröllopet :-)

  SvaraRadera
 6. Så glad jag blir att du åter kan känna lycka i tillvaron <3

  Ang färg så har vi varit inne på jsut grått och vitt, men då grannen har det så kan det kanske bli konstigt, så just nu bubblar en ljse beige nyans "kardemumma" med vita foder, men det lär nog ändra sig 100 ggr innan beslut väl fattas *ler* KRAM

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder - och fint att du känner lyckorus! :-)

  SvaraRadera
 8. Åh vännen, vad glad jag blir när jag läser ditt inlägg. Glad och varm inombords.

  Över att du har påbörjat produktfotografering igen (du och din kamera är ett sådant fantastiskt team och jag njuter så av ert samarbete), men känn ingen stress utan ta allt i din egen takt.

  Över att du åkte till sömmerskan med klänningen. Varje sak som kan kryssas på listan är ju trevligt och lättar lite på arbetsbördan. Men jag tror inte att du behöver oroa dig Jenny, ni kommer att hinna med allt. Allt som är viktigt iallafall.

  Över att du njuter av de ljumma vindarna som vi har haft på sistone och att du återigen känner lyckorus. Jag minns själv de ambivalenta känslorna av sorg och lycka och insikten om att de båda är en del av livet och att det är ok att få lov att känna lycka mitt i allt det svåra. Att det till och med kan vara skönt och befriande. Så omfamna din lycka vännen.

  Över att er stora dag närmar sig med stormsteg och jag lovar dig Jenny, den kommr att bli än mer magisk än vad du föreställer dig. Det är en av de största dagarna i ert liv och en dag ni kommer att se tillbaka på med kärlek, värme och glädje under många år framöver. En dag bara för er fantastiska kärlek. Er dag!

  Kram på dig fina du

  SvaraRadera
 9. Skönt att höra att lyckans lampa lyser över dig. :-) Tyvärr finns det ju stunder i livet när den inte lyser lika starkt - men det gäller att verkligen se till att njuta av de ljusa stunderna för att ha ork till de mörka stunderna. Det verkar du göra. Njut! :-)

  Njut av din bröllopsplanering. Ni går en härlig tid till mötes!

  Stor kram från Malin

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails