onsdag 13 april 2011

Brudbukett


Här är det tvära kast mellan webbutik, renovering, trädgård och bröllop. För som jag sagt tidigare så är det allt på en gång just nu. I och med allt som hänt har bröllopsplaneringen legat på is i flera månader så nu är det riktigt mycket kvar att göra.
Vi ser lite olika på det hela, jag och min blivande, jag tycker att det är hysteriskt mycket kvar att göra och önskar mig fler timmar på dygnet medan min sambo tar det hela med ro och tycker att vi tar det mesta av planeringen sista veckan då vi är på plats i Spanien. Sanningen ligger väl kanske någonstans där emellan.

Just nu är det iallafall fokus på sambons kläder, ringarna samt brudbuketten. Jag hade hittat min drömbukett men den innehöll tydligen alla de dyraste blommorna som man kan hitta. Jag får försöka hitta ett bra alternativ samt blomsorter som klarar hettan.
Uppdatering: Buketten på bilden har ingenting att göra med min drömbukett.

Ni som är gifta, vad hade ni för blommor i er bukett?

13 kommentarer:

 1. Jag drömde om en liljekonvaljbukett, men i november var det ett svindyrt alternativ då det inte var säsong... blev istället en enda stor kalla i en orange färg, då lokalen gick i orange och turkost... Mitt överraskningsbröllop gjorde att jag fick pruta bort vissa delar, men är ändå min lifs häftigaste upplevelse, bortsett barnens födslar. Jag är övertygad att ni kommer att få det underbart på ERT bröllop <3 Kram!

  SvaraRadera
 2. Du kanske gillar någon av dessa som jag funderar på till mitt bröllop =)

  http://www.deazid.se/2011/01/brudbuketter/

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt med bröllop! Det är väl en klassiker att kvinnan har fler tankar kring det där än mannen...bra om man kan komplettera varann:-)

  Jag hade ranunkler och vallmo i min brudbukett för...14 år sen:-o. Känsliga men jag hade en liggande bukett, på armen och då såg man inte när de säckade;-)

  Liljekonvaljer är ju underbart! Men Spanien...skulle inte Hibiskus vara fint?

  Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 4. Åhh herregud det kommer jag inte ihåg efter 15 år, hm ja någon gerbera var det allt i...Maken hänger över mig mig och säger tulpaner!!!! Nänä det stämmer inte...Underbart med liljekonvaljer tycker jag. Kram Anne

  SvaraRadera
 5. Åh... jag hade förgätmigej, en liten sorts prästkragar som är 3-4 cm i diameter, vita rosor, murgröna.... o lite mer. Hade samma blommor i håret också. Bröllopet var i slutet av juli o till slut hittade blomsteraffären några krukor förgätmigej i en plantskola i Norrland som fortfarande blommade. Krukorna fick åka tåg ner till mellansverige. Skulle kanske valt annat idag men den var fin :)

  Liljekonvaljer är ju underbara, men blir nyfiken på vad som är din drömbukett! Du kommer hinna fixa allt som är viktigt ;)

  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 6. den buketten på bilden tycker jag ser helt underbar ut, nåt liknande den skulle jag nog vilja ha när jag gifter mig. Jag älskar liljekonvaljer!

  Elina

  SvaraRadera
 7. Jag hade stora vita rosor i min. Jag hade oxå tänkt en massa olika vita blommor. Men det blev alldeels för dyrt, för det var bland annat inte säsong för vissa... Hoppas du/ni lyckas klura ut vad som passar er!

  Puss!

  SvaraRadera
 8. Så roligt! Jag har sån beslutsångest så jag skulle ha svårt att bestämma vilken/a blommor som jag skulle ha i min brudbukett. Dock gillar jag det enkla och det är oftast finast, tycker jag!

  Jag tycter det är mycket billigare med att handla på odla.se, men det är ju lite mer jobb.

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 9. Hej Jenny!

  Då ska du beställa blommorna i Spanien... har du kollat med nån blomsterbutik där?

  Kan förstå att det måste vara mycket, men det är ju kankle bra om ni är två motpoler, en som tar det lugnt och en annan som kör på...

  Kram till dig!

  SvaraRadera
 10. usch ja det kan inte vara lätt att ha så mycket att göra samtidigt. Koncentrera dig på det viktigaste ( pssss... bröllopsplaneringen då... haha :) det är ju bara en gång( förhoppningsvis) som man planerar sitt eget bröllop . Det ska ja vara roligt att göra. Jag hade velat ha orkideer och murgröna, hjärtan på tråd och vita rosor :D

  SvaraRadera
 11. Hej vännen!

  Vad härligt att vara mitt inne i allt det där härliga planerandet. För även om det emellanåt kan kännas som det är hur mycket som helst som ska fixas och hinnas med så är det ju också en rolig tid. Man fixar och planerar inför det som kommer att vara en av de sörsta dagarna i ens gemensamma liv. En dag som man kommer att se tillbaka på och minnas länge,länge. :)

  Lycka till med allt planerande och njut längs vägen fram också. :)

  Själv hade jag en bukett med rosor och gerbera i olika rosa nyanser och med hjärtan på tråd runt om. Jag hittade en bild i en tidning och visste direkt att detta var min brudbukett. Så fin!

  Stor kram till dig Jenny

  SvaraRadera
 12. Vad härligt att få planera inför det stundande bröllopet.

  Ha det gott

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails