onsdag 6 april 2011

Det är mycket nu...


Idag har jag varit på vackra Nolhaga slott i Alingsås på Linums showroom. Höst och julsortimentet visades och det var riktigt mycket fint, tycker faktiskt att det var den bästa kollektionen på länge. 

För övrigt är det mycket att göra just nu, alldeles för mycket. Har ingen aning om hur vi ska hinna med allt i tid men på något sätt ska det väl gå. Vi får se fram emot den där Spanien-resan i juni där vi inte kan göra någonting alls förutom att sola, bada och äta gott .... och så gifta oss också då förstås! 

10 kommentarer:

 1. Verkligen något att se framemot!

  Kul att kika på hösten/vintern...även om man inte kommit så långt i tankarna ännu (!?)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Stressa inte för mycket, man måste njuta i vardagen oxå och inte bara längta till något långt borta! Sköt om dig
  Kram

  SvaraRadera
 3. Nu blir jag nyfiken...trots att sommaren inte ens har varit så kan jag ändå vara lite småknasig och längta efter jul, julfreak som man är :o) Ta en dag i taget...Kram Lina

  SvaraRadera
 4. Hihi... bara den lilla detaljen, att ni ska gifta er;) Förstår att det är mycket på alla håll nu.

  Nu ska jag kika in på Cox & Cox, jag känner bara till namnet... men gillar du sortimentet så lär jag också göra det, med tanke på att jag gillar ditt sortiment!!:)

  STOR KRAM

  SvaraRadera
 5. Juni månad, en månad att längta efter förstår jag :-)

  SvaraRadera
 6. Ja det har ni ju som morot där framme <3 Å kanske tur i oturen att ni har så mycket, då hinner du inte grubbla så mycket utan får finnas i nuet. Stora kramar till dig!

  SvaraRadera
 7. Kul plåsterask!!
  Gifta sig låter fint, skulle gärna göra om det fast med samma prins :) Det är nått så där alldeles extra fint med att gifta sig och lova att hålla i varandra hela livet tycker jag.. Lyckliga du som har det fina framför dig!
  Goa kramar Cecilia

  SvaraRadera
 8. Åh, julsaker känns sådär just nu... men jag förstår att man måste var aute i god tid. Jobbar i klädbranschen och där är vi redan klara med hela hösten och börjar på nästa vår nu så;)

  Känner igen det där med att ha mycket att göra, men du har ju ett härligt bröllop att se fram emot iallafall:)

  Ha en trevlig helg, kram Therese

  SvaraRadera
 9. Vilken fin plåtask Jenny! :) Suck, jag känner att det finns en hel del jag skulle vilja klicka hem hos er just nu men jag får ge mig till tåls ett tag till. Tills vi har kommit hem från London. Fram tills dess gäller det att spara pengar. Men sedan du, då kommer jag att klicka kan du tro. ;)

  Jag hoppas att du hinner ta det lite lugnt och andas mellan varven även om det är mycket just nu? Härligt att ha er underbara resa och bröllop att se fram emot. Tänk, det är inte alls långt kvar nu. Är så glad för er skull. Det kommer att bli en dag att minnas för alltid. :)

  Ta nu hand om dig vännen och passa på att vila lite i helgen också.

  Kram på dig fina du

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails