fredag 1 april 2011

Jag erkänner: Jag är BEROENDE!!!


Igår, strax efter jag skrivit ut fraktsedlar och bokat lastbilen, lägger internet av och en smygande panik växer sig fram. I och för sig var det inte helt oväntat då vi nu vid månadsskiftet skulle byta bredbandsleverantör. Och som alltid gick inte övergången så smidigt som man hade önskat. Som tur var löste det sig efter ett dygn, men ändå!
Det är skrämmande att man är så beroende av datorer och internet. Jag visste ju knappt vad jag skulle ta mig till på eftermiddagen och kvällen. Men idag är jag extra tacksam över att få vara igång igen. Det var ju tur att vi inte var mitt inne i julruschen iallafall.

Tack förresten för alla era uppmuntrande ord angående träningen. Inte kan väl jag lägga av nu när ni stöttar mig så. I morse var det dags igen - jag kändes mig inte alls lika peppad innan jag gav mig iväg men åå vad härligt det var när jag väl var igång. Jag tycker att vi fortsätter att vara träningskompisar på distans!


Titta, här flög ju fjärilarna in i bild igen. I helgen ska jag fortsätta med mitt fjärilsprojekt!


TREVLIG FREDAG!

7 kommentarer:

 1. Hejsan.

  Duktig du är som börjat träna......tänk om vi bott närmre varandra...jag skulle behöva en spark i baken och komma igång.

  Vad är det för fjärilsprojekt tro?

  ha en fin helg,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 2. Åhh vännen du gör mig verkligen nyfiken på ditt fjärilsprojekt... Skulle kunna tänka mig massor av fjärilar på en canvas eller vägg som dekoration. Önskar dig en varm och kärleksfull helg med de dina <3 KRAM

  SvaraRadera
 3. Hej. Kul att du gillade vårt familjeporträtt. Togs i Finland av min kompis www.jarmokatila.fi ...hihi, så lustigt- jag har också ett fjärilsprojekt på G...vi får spana in varandras sedan. Du får gärna ge en vink när det närmar sig!
  För övrigt vill jag bara tillägga att wow- vilken duktig fotograf du är!!! man blir jätteinspirerad! OCH du har roliga länkar. Ha d gott i helgen.

  SvaraRadera
 4. Hej Jenny!

  Har du ett fjärilsprojekt..det har jag missat...låter spännande!

  Det där internet, man är verkligen totalt beroende. Och krånglar det så står man slätt där, jag menar det måste ju bara funka...hur ska man annars kunna sköta sina åtaganden.

  Hoppas du får en fin fin helg.

  Här tar jag ingen runda idag, jag håller fredag!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!

  Ja, nog har vi blivit beroende av ett fungerande internet alltid och ännu mer som egen företagare. Då blir det verkligen kris de gånger internet strular och man blir smått panikslagen. Internet har verkligen gjort livet smidigare på många sätt men samhället har också gjort sig väldigt sårbart. Allt rasar verkligen ihop om strömmen går eller internet brakar ihop. Det känns ganska skrämmande. Men jag är glad att det kom igång ganska snabbt hos er igen. :)

  Vad duktig du är Jenny som har tagit tag i träningen! Jag önskar att jag var lika duktig som du. Löpning är inte min grej, däremot promenerar jag mycket och ofta. Och trädgårdsarbete. ;) Kämpa på vännen, jag hejar på dig hela vägen och det kommer att gå lättare och lättare för varje gång och till slut klarar du dig nog inte utan dina rundor. :)

  Njut av helgen min vän!

  Kram Lotta

  Ps. Jag är så nyfiken på ditt fjärilsprojekt! :)

  SvaraRadera
 6. Sv: Låter alldeles underbart med en sommarstuga på en ö! Även om ni inte är där ofta är det ju verkligen en tillgång:)

  Ja visst är man beroende av internet... Mer än man tror. Skönt att det löste sig! Ha en härlig helg//Petronella

  SvaraRadera
 7. Längtar tills jag kan handla mer från din fina butik, och fylla mitt hem med lite mer ljuva ting! Älskar detta fatet!

  Hoppas du har haft en skön helg! :)
  Kramar

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails