tisdag 24 maj 2011

Att prioritera


Bloggen blir tyvärr lite lidande just nu. Hinner inte med så mycket som jag vill och dygnets 24 timmar har på något konstigt sätt förvandlats till 8 timmar. Det är nu det gäller att prioritera.

Idag har jag prioriterat och unnat mig en ledig dag med en gammal arbetskamrat. En dag med både skratt och gråt, en dag som jag så väl behövde. Jag är glad att jag har så fina människor runtom mig!


I helgen prioriterade vi trädgården. Nu är gräset klippt och äntligen fick vi ner alla små plantor och frön i grönsakslandet. Och med tanke på hur sliten den där bänken ser ut på bilden ovan så kanske det är dags att prioritera att måla den snart?


Snart är det dags att åter prioritera bloggen. Ni är många som frågar om vårt bröllop och vill se mer av förberedelserna här på bloggen. Det är ännu en sak som kommit i andra hand. Det är endast 3 veckor kvar till vi åker och jag måste verkligen ha en göra-festprogram-fort-som-sjutton-helg.

Imorgon eftermiddag tänker jag prioritera min kära mor. Födelsedagar ska givetvis firas och imorgon är det hennes tur! 

9 kommentarer:

 1. Du är en ambitiös och smart kvinna!

  SvaraRadera
 2. ja livet är fullt av prioteringar.
  i bland känner man inte att man hinner, men man får försöka att göra det som är viktigt här och nu.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Hej Jenny!

  Ibland är det ju så...en massa annat som måste gå före...

  Vad fint ni gjort i trädgården!
  Ser lovande ut!

  Hoppas din mamma får en fin födelsedag imorgon.

  Stor kram Mariette

  SvaraRadera
 4. Vet du, trots att du har mycket omkring dig så verkar du ha koll på läget! Det där med att prioritera är inte lätt, känner att jag har lite att lära av dig...

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Du gör så kloka prioriteringar <3
  Det är en styrka att just kunna prioritera ska du veta... KRAM

  SvaraRadera
 6. Så klokt av dig Jenny!!! Prioriteringen idag gav dig förhoppningsvis så mycket att du snart känner att dygnet har fler timmar igen!:)

  KRAM milla-andante som inte kommer åt mitt blogger-konto... grr

  SvaraRadera
 7. Men vilken trädgård du har. Njut av den!

  Livet handlar om prioriteringar och du gör såklart helt rätt. Vänner berikar livet och ger energi. Du har det bra, det är bra.

  Tiden den tiden. Jag går ständigt med grus i ögonen nuförtiden. Gör allt jag kan för att få ut så mycket som möjligt av dygnets (för få) timmar. Helt fel, jag vet...

  Ha det fint

  SvaraRadera
 8. Åh vad er trädgård ser mysig ut! Gillar verkligen rundeln som jag antar är köksträdgården?

  Jag kan bara hålla med. Dagarna rusar iväg och det man faktiskt hinner med är för tillfället inte mycket. Måste försöka stanna upp och andas lite ibland.

  Tack för en superfin leverans! Smyckeskrinen i glas är så fina! Jag ska behålla två själv och ge min mamma och sambons mamma varsitt :)

  Massa kramar, Emma

  SvaraRadera
 9. Lycka till med bröllopet! :)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails