onsdag 18 maj 2011

Kreativt kaos

Bild från gårdagens fotografering.
Nyheterna (samt ny leverantör) kommer ut i morgon i webbutiken.

När barnen och sambon kommer hem från dagis och jobb på eftermiddagarna vet de inte riktigt vad som väntar här hemma. Det ser iallafall inte ut som när de lämnade hemmet på morgonen. 
När jag fotograferar nyheter springer jag omkring som yr höna. Alla saker byter plats och morgonens ordning och reda byts snabbt ut till ett bombnedslag. Vi har inget stort hem och jag har inte heller någon fotostudio så jag får ta vad jag har och försöka bygga upp små miljöer. Det är inte helt ovanligt att köksbilderna tas i barnens rum eller badrumsartiklarna tas i sovrummet.

Igår när de kom hem låg det surdegsbröd på sambons sängbord, kokböcker i barnens rum och i köket var två bord staplade på varandra. 
Vet inte vad man ska kalla det; bombnedslag eller kreativt kaos...

6 kommentarer:

 1. hi, hi....vilken rolig syn för familjen, de vet aldrig vilken "överraskning" som väntar dem :o) Jag kallar det kreativt kaos! Ha det gott! Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha, kretaivt så det förslår :-)

  SvaraRadera
 3. Ett organiserat kaos kanske? ;-)

  SvaraRadera
 4. Kreativt utan tvekan!!!! Hade varit så skoj att få se dig arbeta in action, kan tro att du är fokuserad till 1000 med tanke på alla dessa vackra bilder... Kram <3

  SvaraRadera
 5. Nu skrattar jag högt här för mig själv!!!
  Så roligt och härligt skrivet, och jisses vad jag känner igen mig även om jag inte fotar för butik som du. Surdegsbrödet på sängbordet hahaha!!
  Urfina bilder får du i ditt kreativa kaos i alla fall!
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Helt klart kreativt kaos. :-) Väldigt vackra bilder blir det i alla fall. Inget bombnedslag så långt ögat kan nå.

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails