lördag 11 juni 2011

Växthusdrömmarna fortsätter...Vi fortsätter att drömma och längta efter det där växthuset som jag nämnt så många gånger tidigare.  Än så länge är det bara drömmar men om ett par år börjar planeringen på riktigt.  Det här är ett utav våra roligaste projekt som vi planerat och jag undrar just hur vi ska klara av att vänta så länge på att vår dröm ska bli verklighet. Det kliar i våra fingrar och vi är utrustade med världens sämsta tålamod.Tanken är att det här ska bli ett växthus där de mest ömtåliga växterna får plats, antagligen medelhavsväxter om min sambo får välja. Men det kommer även att finnas plats till att sitta och njuta och bara vara. Där ska man kunna slå sig ner för att skissa och planera inför den kommande trädgårdssäsongen en tidig vårdag, eller sitta och umgås över ett par glas vin en varm sommarkväll eller varför inte sjunka ner i en skön korgstol med en god bok en regnig höstdag.

Men som sagt, det är några år kvar. Tills vidare fortsätter jag att fylla min inspirationsmapp med underbara bilder och drömma mig bort lite till.

6 kommentarer:

 1. Jätteavis blir jag - jag älskar luften i växthus och skulle gärna sitta där halva dagarna om jag hade ett! För att inte tala om att gå ut på morgonen och plocka solvarma tomater... Håhåjaja... :-)

  SvaraRadera
 2. Hi hi dessa bilder ligger också i min inspirationsmapp, för ett växthus står på min önskelista efter husfasadsbytet, en ny altan, ett nytt kök... å sen växthus! *ler* Har grundmålat 181 brädor nu, drygt hälften kvar. sedan får vi gå på med vår färg, earth 13, en ljuse beige nyans som sedan ska matchas med vita foder, alt en ljus grön/pistage färg. Det har vi ännu inte bestämt. Hoppas du/ni har en fin afton <3 KRAM

  SvaraRadera
 3. jätte fina bilder på växthus.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Drömma bör man annars "dör" man...=)

  Hoppas att din dröm snart går i uppfyllelse.

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Det var ett tag sen jag tittade in, hoppas allt är bra med dig.

  Oj, vad mysigt med växthus. :)

  Hoppas drömmen snart blir verklighet!

  Kram från Lotta

  SvaraRadera
 6. Snacka om drömbilder. Vill ha ett sånt växthus!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails