söndag 3 juli 2011

Barndomsminnen

Trots osäkra väderprognoser har vädret visat sig från sin bättre sida. Sommarvärmen gör oss glada och den oplanerade helgen gör att semesterkänslorna sitter kvar.

Min fina systerdotter har sovit över och barnen hoppade i sängarna och låg och fnissade hela kvällen lång. Det skapas fina barndomsminnen hos dem nu, det ser jag på dem.
Själv tänker jag tillbaka på mina sommarlovsminnen. De sena ljumma kvällarna, cykelturen ut till badet, gräset mellan tårna och den magiska känslan då man gled fram med roddbåten i sommarstugan. Minnena, känslorna och dofterna är fortfarande starka och det är underbart att återkomma till dem då och då.6 kommentarer:

 1. Så fint Jenny, jag riktigt känner den avspända sköna sommarkänslan:) Bilderna är så fina och hon är bara sååå söt och go! Mysigt för kusinerna att ha den kontakten!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Dina ord går rakt till mitt hjärta, själv har jag många fina barndomsminnen från sommrarna, och jag vil lverkligen att mian barn ska få det samma <3 Och bildserien vid pumpen är ljuvligt vackra foton! KRAM

  SvaraRadera
 3. åh så fint du skriver. blir alldeles rörd! Visst är det så, nu skapas det barndomsminnen och sommarminnena är de allra starkaste när man blivit vuxen! Vilka vackra bilder du tar! ha en fantastiskt fin dag!! kram från oss!

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Min kommentar försvann så jag gör ett nytt försök. ;)

  Ljuvliga bilder! Sommaglädje sett ur barns ögon som går rakt till hjärtat. Du är en mästarinna med kameran Jenny och du vet hur mycket jag uppskattar ditt foto. :)

  Tänk vilka härliga sommarminnen kusinerna har skapat tillsammans. :) Jag minns själv vilka härliga somrar jag och mina kusiner tillbringade tillsammans. Minnen som värmer gott för alltid. :)

  Njut nu av sommaren och skapa många nya fina sommarminnen vännen.

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails