onsdag 6 juli 2011

Bloomingville's höst

Eget kollage av bilder från www.bloomingville.dk

Jag fick en önskan från Therese om att visa/berätta om höstens trender så jag tänkte göra lite kollage från de olika leverantörerna. 

Jag börjar med min största leverantör, Bloomingville, där det finns en hel del att plocka. 225 sidor tjock katalog full med massor av vill-ha produkter gör det inte lätt att vara inköpare.
Höstens och vinterns kollektion är inspirerad utav resor. Möbler och lampor är som tagna från ett loft i New York, klockorna påminner om Paris och dess tågstationer. Kuddarna har en smak av Indien och keramiken får en att tänka på Asien.
Jag gillar allt men den industriella stilen, som är mest framträdande, ligger mig närmast om hjärtat. Till fördel mjukas det hårda nu upp med mer inslag av återanvänt trä och färger. Och tro det eller ej, så lockas jag nu verkligen utav färgerna. Massor av lila men även ljusblått och orange. De två sistnämnda färgerna knyts ihop med höstens tema i de underbara jordglober (som tyvärr inte finns som produktbild ännu).

Höstens inköp är ännu inte färdigplannerade så det är inte helt säkert att alla sakerna i kollaget kommer in i webbutiken. Tyck gärna till, har ni någon favorit i kollaget?

5 kommentarer:

 1. Den ljusblå lampan var ju tokfin! Är det ett ok pris på den så skulle jag vara väldigt sugen..

  Annars ser det fint ut och det är kul att industritrenden fortsätter.

  Kram / Kristina

  SvaraRadera
 2. Mycket snyggt.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Åhh så mycket fint som är på g, och jag gillar mer och mer den ruffa stilen... skulle gärna ha vägg/sänglamporna i det sovrumm jag ännu inte kommit igång med..... jag ska bara före ;-) Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Jenny!!
  Hur är det med frun? ;)
  Vilken underbar klocka!! Är på jakt till en som passar in i köket...

  Kram Tina

  SvaraRadera
 5. :O Förstår att det inte är lätt att välja ur alla dessa sidor... men dock SÅ roligt, Bloomingville har ju så mycket fint!!

  Hu.. nu börjar Ondskan... kom liksom av mig...

  KRAM vännen

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails