fredag 8 juli 2011

Bröllopsbilder från fotografen, del 1


Nu har vi fått korten från vår fotograf, Andrew Joseph. Jag har tidigare skrivit väldigt gott om honom här på bloggen och efter att vi nu har träffat honom och fått våra kort känner jag mig ännu mer nöjd med vårt val av fotograf. Dessutom är hans fru, Sheri, också en utmärkt fotograf. De var med båda två vilket gjorde att vi fick vissa ögonblick från två olika vinklar.

Andrew och Sheri var med oss under tre timmar vilket innebar att de var med oss från förberedelserna till och med fördrinken vid middagen.

Med mig på hotellet hade jag en utav mina svägerskor. Mentalt stöd och påsnörning av klänningen. Tack Therése, det hade verkligen inte hade gått utan dig!

Jesper var kvar i lägenheten med barnen och storebror.


Det får bli bilderna för idag. Mer kommer imorgon.

12 kommentarer:

 1. Helt underbara bilder Jenny!! De har verkligen gjort ett kanonjobb! Ni är så fina så fina och ni ser så kära och lyckliga ut, hurra för er framtid tillsammans!

  Hoppas du kunde släppa det som tyngde dig nu på eftermiddagen, och det snopna med det missade mötet... jag förstår hur du känner, men jag är säker på att du är förlåten du goa och omtänksamma! Klart man är lite förvirrad som nygift nyförälskad fru, det förstår alla!;)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder! Förstår att du är nöjd, kul att ha bra bilder från den viktigaste dagen i ens liv. Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Jätte fina kort.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Sitter här 02:35 på väg hem o håller mig vaken så inte mannen som kör blir för trött. Läser som en kråka - mentalt störd om din svägerska ;), flinade lite åt skämtet o insåg att jag läste fel!
  Fiiina bilder! Kul m duktig fotograf.
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 5. UNDERBART!!!!!
  Vilka vackra bilder!
  Tack för du delar med dig snäckan. :)

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Oj vilka härliga bilder. Vilken lycka!

  Jag tar till mig lite tips från dessa. Ska på bröllop på lördag och tänkte fota förstås :-)

  Happy Lördag!

  SvaraRadera
 7. Gudars skymmning vilka underbara fotografier!!! Förstår verkligen att du är nöjd att få er dag dokumenterad p ådetta proffsiga vis med känsla och stil. Ljuvligt!
  Ang hjortron kokar jag sylt som vi använder både kall och varm. Oftast kall till gröt och pannkakor, våfflor, men varm till camenber och glass.
  Önskar dig en fin kväll <3

  SvaraRadera
 8. Underbara, underbara, U N D E R B A R A!!! :-)

  SvaraRadera
 9. Vilka underbart personliga bilder! Det var annat än stelt uppställda ateljéfotografier det!:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Åh, vilka underbara bilder Jenny! Fantastiska! Jag förstår att ni är nöjda... bilderna utstrålar sådan glädje och värme. Kärlek!

  Kram från Lotta

  SvaraRadera
 11. Väldigt vackra bilder!
  Blev lite förvånad över hur liten världen är, jag har följt din blogg ganska länge och först nu insåg jag att din svägerska Therese är en av min kusins bästa vänner. Världen är inte stor! ;-)
  Tack för en inspirerade blogg!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails