fredag 1 juli 2011

Rea!!!


De lata semesterdagarna byttes plötsligt ut till arbetsdagar och långa att-göra listor. Men jag ska inte klaga, för våra två veckor i Spanien var så perfekta de bara kunde bli och jag känner mig utvilad och riktigt sugen på att jobba igen.
Alla paket är nu packade och iväg skickade och idag satte jag igång vår stora sommar REA. Nu ska här göras plats på lagerhyllorna inför höstens alla nyheter anländer. Katalogerna från de olika leverantörerna kommer en efter en och jag kan verkligen lova er att det kommer bli en finfin höst och vinter!

Tack alla ni som lämnat så fina kommentarer och skickat mail angående bröllopet. Jag blir alldeles varm inombords samtidigt som jag har så dåligt samvete för att jag inte besökt er andra på så lång tid. Men nu, äntligen, ska jag ge mig ut i bloggvärlden igen.

6 kommentarer:

 1. Bättre sent än aldrig va;) hihi nä då jag bara skojjar. ingen anklagar dig fina du. Men det är kul att du är tillbaka för oss...Kram och ha det så bra. / Johanna

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem du nygifta härliga människa! :) Återigen ett stort GRATTIS och du anar inte vad rörd och varm inombords jag har blivit av att läsa ikapp mig (och kommenterat) på dina senaste inlägg. Så mycket underbar kärlek och jag är så glad för er skull och önskar er all lycka. Nu ska jag ta och kika in i er webbutik och kolla in allt fint. :)

  Och du vännen, du har haft annat än bloggvärlden att fokusera på sistone så något dåligt samvete ska du verkligen inte lägga på dina axlar. Tvärtom. Du är en ständig inspirationskälla som sprider så mycket värme, omtanke och feelgoddkänsla här i bloggvärlden. Tack för att du lyser upp vår vardag! :)

  Kram till dig

  SvaraRadera
 3. Jag säger välkommen hem igen, och tillbaka till bloggvärlden, du har varit saknad, jag menar det!!

  STOR KRAM och som du säger, vi hörs!:)

  SvaraRadera
 4. Ha inte det minsta dåligt samvete för att du varit off från bloggandet, har man semester så HAR man. Och att koppla bort allt är nog både skönt å nödvändigt emellanåt... Men du har varit saknad, mina dagliga rutiner inbegriper ju att besöka dig *ler* Å du må tro att du nu fått mig sjukt nyfiken på nyheterna inför jul... Kan du inte skvallra om vad som är "nytt och inne" i år till jul?! *ler* KRAM

  SvaraRadera
 5. Välkommen hem, försök göra allt du kan för att stanna kvar i Spanienbubblan. Kan tro att man lever länge på en sådan fin resa med sådant vackert innehåll.

  Ha det fint

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att semestern var avslappnande och energifyllande - precis som det ska vara! Välkommen hem! :-)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails