lördag 6 augusti 2011

Det kliar i fingrarna!Arbetet med terrassen fortsätter och idag blev trapporna uppmurade. Känslan blev med ens helt annorlunda och det känns bra! Jag tror det blir en plats som vi kommer att använda riktigt mycket i framtiden och jag tror nog att vinterns utomhusgran får sig en hedersplats på terrassen i år.
Och fastän det är mycket jobb kvar på terrassen är jag så sugen på att köpa de där krukorna med två vackra hortensia i. Det kliar i fingrarna!

Bilderna liknar vår idé med ett par dubbeldörrar från köket ner till första nivån av terrassen för att sedan ha ytterligare några trappsteg till nästa nivå.


6 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder! Duken är så vacker!!!! Kram kram

  SvaraRadera
 2. Jätte fint! Å sådana dubbeldörrar från vårt kök planerar även jag (!) Jag hade gärna velat ha terass/altan i sten, men då vi har vår jordvärme under måste vi bygga trädäck så det lät kan rivas upp OM det mot förmodan skulle måstas pga jordvärmen. Man kan inte få allt ;-) Hoppas du får en njutbar söndag <3 KRAM

  SvaraRadera
 3. Oh, vilka vackra bilder!!! Underbart. :)

  Kram från Lotta

  SvaraRadera
 4. Ursnyggt! Dubbeldörrar rakt ner i trädgården från köket är en av mina drömmar också. Så härligt! Det ska bli kul att se hur det blir.
  kram / kristina

  SvaraRadera
 5. Vilka fina dörrar! Vilken härlig plats! Ser pampigt ut med trapporna och etagen tycker jag. Ser fram emot att se hur det kommer se ut hos er sen!

  Tycker du ska skaffa hortensiorna! Köp trädgårdshortensior så kan du plantera ut dem sen;)

  Kram, Emma

  SvaraRadera
 6. Hej Jenny! Längesen...
  Allt bra hoppas jag!
  Vi har precis lagt sten på vår uppfart och det blev sån underbar skillnad! Påminner om stenen på bilden.

  Skönt att komma igång med vardagen igen kan jag tro.
  Men här får den minsann vänta ett par veckor till... :)

  KRAM

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails